نوشته اصلی توسط Rasool24 نام کاربری من بده ؟؟ از فردا میرم کنت آبی میکشم پاکت پاکت انصافا برا تو خوبه =))
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR من که از این همه لطف و محبت شما کمال همنشینی رو دارم اون قسمت یوزر منظورش بی برو بگرد خودت بودی
azade, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط azade خو حداقل من اسم کاربریم با اسم خودم یکی هست :/ شما میمردید درست نام کاربری میذاشتید =)) آزاده خانم راست میگه یعنی چی این نام های کاربری بی محتوا دوستان همین امشبو ضایعم نکنید از خجالتتون در میام
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط azade یه اعترافی کنم... من نام کاربری قبلیمُ توی یه تاپیک دیگه هم گفتم Aziloyal بود همیشه میومدم سایت اما فعالیت نداشتم کسی هم منُ نمیشناسه.. منم بچه هارو چون باهاشون حرف نزدم نمیشناسم.. باور کنید خیلی وقته دوس دارم اسماتونو یاد بگیرم ولی نام کاربریتون خیلی چرت و پرتِ =)) اصن واقعا که اگه گفتی اسم من چیه ؟
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
azade, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 دوستان همین امشبو ضایعم نکنید از خجالتتون در میام
نوشته اصلی توسط azade انصافا برا تو خوبه =)) من و این همه خوشبختی محاله
اه ... اگه گذاشتین ما آخر بفهمیم این دختره امشب چی پوشیده
mojtaba00222, pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman اگه گفتی اسم من چیه ؟ خو اسم تو هم با کاربریت یکی هس دیگه ^_^
نوشته اصلی توسط azade شما عاشق نشدی ... فعل و انفعالات دیگه در شما رخ داده به عشق در یک نگاه اعتقاد داری؟ همین بود دیگه در 2 نگاه متفاوت عاشق شدم
mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط azade
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن