نوشته اصلی توسط MaMaTiR چون گفتی گزینه 3 رو انتخاب کنم ... همون خوشحال میمونم فدات ايشالا هميشه شاد باشي گل پسر
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط rebasss میخواستم مفتخرت کنم به نسب فامیلی نع نع ، ولی گفتم که خیالت راحت باشه یهو شب جومه با خیال راحت شرتتو بکشه پاره کنه "ریز حسین خواجوی" رو بکشه بیرون معلومه شورتات کیفیت نداره
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m فدات ايشالا هميشه شاد باشي گل پسر ممنون ننه راستی چند سالته؟
mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
خوب صابر که براش مشتری اومد نن جون هم از ترس سن و سال زد در رفت
نوشته اصلی توسط tandis_m يكم دست به عصا خريد كن صابر جونم ینی فک کردی قراره توافق بشه اتفاق خاصی بیفته ؛ ارزونی بشه؟ ذهی خیال باطل اصن مطمئن باش اتفاق خاصی نمیفته ، اصن اگه قرار باشه دلار به اون قیمتی که قبلا بوده بشه میدونی چندین هزار نفر بازاری ورشکست میشن
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR خوب صابر که براش مشتری اومد نن جون هم از ترس سن و سال زد در رفت صابر گمگشته باز می آید به باران غم مخور دیوس اومد رفت
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana
نوشته اصلی توسط rebasss صابر گمگشته باز می آید به باران غم مخور دیوس اومد رفت نکردی تو پاچش؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نکردی تو پاچش؟ دیوس میگه کوچیکه ، کوتاه خوشم نمیاد ، خا چشاتو از اول وا کن دیگه وقت مارم نگیر ، با نوای سیکـــ.تیر باووو و کــ.ون لقت بد رقش کردم
نوشته اصلی توسط rebasss دیوس میگه کوچیکه ، کوتاه خوشم نمیاد ، خا چشاتو از اول وا کن دیگه وقت مارم نگیر ، با نوای سیکـــ.تیر باووو و کــ.ون لقت بد رقش کردم نشون میده که ادم مشتری مداری هستی
نوشته اصلی توسط rebasss فرذا نیام تهران ببینم شلوار شده جینی 50 تومان صلواااات تو برو خدا خدا کن فقط 25 درصد افزایش پیدا کنه .... کاهش قیمت پیشکش
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
mojtaba00222, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن