شامپو نوستراداموس پرژک مخصوص موهای پیشبینی نشده
شامپو نوستراداموس پرژک مخصوص موهای پیشبینی نشده
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
یکی از موذلات جدی و خانمان سوز جامعه کنونی و مخصوصا ایران عزیز ما .. خیانت همسر ( همسر - پارتنر - GF یا BF ) خود است...
حالا چه کنیم و از چه ترفند هایی استفاده کنیم تا از این مشکل حــاد فرار کنیم ؟
1- اصــَــن ازدواج نکنیم ( خب مگه کــ.سخلیم که زن یا دوست دختر بگیریم تا بره به یکی دیگه بده ؟ عــَــذَب و خود ارضــ.اء بمون کـ.سکش )
2- شبکــه های ماهواره ای جــم تیوی و فارسی وان رو قفل Patern بگذارید یا بلکـُـل ببندید ( این راه تا 50% جوابگو است )
3- طوری بکنیم و بدهیم که همــســـر کــ.سکش یا جــ.نده ما .. انرژی دادن به کسه دیگری نداشته باشند( خب این بهترین و طبیعی ترین راه ممکن است)
4- صــادق و رُکــ و با محبت باشید ( البته میدونم خیلی سخته ولی خوده دروغ بزرگترین خیانته و شما ذاتتون کثیفه و همیشه دروغ لایه پاهاتونه ولی سعی کنید تا با عاطفه و صداقت ... همسر خود را از گنــاه و شــ.هوت به دور نگه دارید کــ.ونــی ها )
5- عالت تــ.ناسلی زن را با اسیــد بسوزانید و عالت مرد را با تبرزین به 23 قسمت مساوی تقسیم کنید ( این راه نسبتا خشن است ولی جوابگو میباشد)
.
تلاش مــا ... خوشبختی و آرامش شماست
باشد که رستگار شوید
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
یعنی میشه یکی ازینا...خداااااااااااااااا� �ااااااااااااااااا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی از فانتزی های تک خطیم هم اینه که ...
اسمم قاسم باشه .. معروف به قاسم قالتاق.. بزن بهــادر محل باشم .. یه رقفیقه شفیق داشته باشم به اسم فریدون .. معروف به فــِری آرپیجی .. دوتامون لاته محل باشیم و اونقد خــاطر همو بخوایم که جونمونو واسه هم بدیم..هرجا حرف از مرام و معرفت و دوستی باشه .. اسم منو فری بدرخشه و مارو مثال بزنن ...
هر روز کارمون دور دور تو محل و ساقی گری بود ...
یهــو من عاشق خــال رو دماغ و ابرو پیوندی مهین بشم(دختــر حاج بشیر و همسایمون ) ینی طوری که هر روز نبینمش .. شب خوابم نبره ... حتی از عشقم به فری بگم ولی نتونم اسمشو بگم ...
من: فــری بدجور خاطرخاه شدم .. میخوام به ننم بگم بره واسم زن بـــِـستونه ..
فری: کیه این دختر که دله داشمو برده ؟
من: فری صبر کن لوتی .. به موقش زن داشتــو میبینی ...
بعد یه مدت یهو فری بهم بگه که دلشیفته یه دختره شده و میخواد بره خاستگاری ... طوری که بدون اون نمیتونه زنده بمونه ...
بعد بفهمم ... اون دختره ، مهینه
منم بخاطر داداشم .. غیــد عشقمو بزنم ...
بعد یه مدت اونا ازدواج کنن ...
منم بعد عروسیشون ... نتونم تحمل کنم و بخاطر کار برم جنوب واسه کار ... تو این مدت بخاطر این شکست عشقی ...رفیقای کــ.سکشه ناباب ..بزنن دهنموبگــ.انو معتادم کنن( از یه لول شروع کنم تا روزی 6 لولم برم) طوری که همه چیمو تو اعتیاد خانمان سوز از دست بدم..تمام دوستامو از دست بدم و تو چهار راها واسه پوله موادم گدایی کنم..
یه روزه گرمو تخــ.می ...سر چهار راه برم در یه ماشین شاسی بلند ( bmw x6 ) رو بزنم و بگم عـاقا تورو خدا بهم پول بده
جیززززززززز (صدا شیشه برقی که میاد پایین )
ببینم این فــِـــری خودمونه ... از ماشین پیاده شه .. با کت شلوار و رسمی ...
اوه قاسم تویی .. تو چی شدی داداش .. بعد گریم بگیره و شرمنده بشم ..منو ببره قصرش .. بهم غذا بده و شروع کنه به زخم زبون زدن که ببین قاسم با اون ابوهت چی شدی ... بعد شهین بیاد و بهم محله سگ ندهجنــ.دهدو زاری..
بعد باهم پچ پچ کنن و فری بهم بگه : داداش بیا این 5 هزارتومنو بگیر و برو .. ما از معتادا فاصله میگیریم ...
منم که بغض گلومو گرفته باشه بگم : این نظام روزگاره... یعنی این روزگاره فری. نزنی میزننت
بعد بگیرم جفتشونو ببندم و دو دست از عقب جلو به روش پارتیزانی بهشونتــ.جاوزکنم و جفتشونو به 43 قسمت نا مساوی تقسیم کنم و با پولاشون فرار کنم به سواحل هاوایی و الانم اعتیاد رو ترک کردم و سهام دار اصلی وال استریت شدم
سر ظهر خواب بودم. زنگ درو زدن.
دیدم یه دختر بچه ی کوچولو موچولو
میگه: عمو سلام
گفتم: سلام عمو
دیدم یه استکان گرفته جلوم میگه: عمو میشه این یه ذره شربت و بچشی ببینی شیرینه یا نه؟؟؟؟
گفتم: خوب عمو خودت چرا نمیچشی؟؟؟
گفت: من روزه م
برای عروسکام دارم افطار درست میکنم
به مامانمم گفتم میگه منم روزه ام
برو در خونه ی این همسایه رو برویی، یه نره خر دارن روزه نیست
.Ehsan, adel_13, azade, cherry, erfan1373g, iwarjo, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, mojtaba00222, pentragon19, pirana, R A S O O L, yasin6
می گویی دوسـت دارم زیر بـاران قـدم بزنـم
اما وقتی باران می بارد چـتر به دست می گیری
می گویی آفتاب را دوست دارم
اما زیـر نور آفتاب به دنبـال سـایه می گردی
می گویی باد را دوست دارم
اما وقتـی بـاد مـی وزد پنجــره را می بنــدی
.
.
.
حالا دریاب وحشت من را وقتی میگویی دوستت دارم
"باب مارلى"
.Ehsan, abolfazl, adel_13, azade, cherry, erfan1373g, marshall, MaSiHa, mdm123, Milik, mojtaba00222, pirana, R A S O O L, yasin6
چیزایی که مفت نمی ارزه:
ماه عسل: بدون احسان علیخانی...
دنیای فوتبال: بدون كريس رونالدو
نود: بدون فردوسی پور...
واليبال: بدون سعيد معروف...
زندگی: بدون مادر...
این تاپیک: بدون من...
والا... بوخودا
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)