@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] سحر آخری کجایید پیداتون نیست؟ دارید استراحت میکنید که باز برید راهپیمایی؟![]()
از خواب زیاد سردرد گرفتم
هنوز زوده که بهتر شم
همش خوابم دیگه وقت ندارم به خودکشی فکر کنم
هنوز جرئت نکردم حتی دانلود کنم، میترسم ب.رینه به حالم
همین دور و ور در عالم کابوس
به سلامتی آخریم بگیریم بره پی کارش تا سال بعد![]()
!?Who Cares؟!
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@ همه
حالا که دیدم میخوان استیلی و عابدزاده رو ببرن کمیته اخلاق به خاطر عکس با استاد اندی ، گفتم مگه من چیم از اینا کمترهاینا دارن به استاد اندی توهین میکنن
مگه عکس گرفتن با استاد جرمه
هر کی هم بگه این عکس فوتوشاپه نامرده نامرررررررررررررد( عکس های دیگر هم هست که اجازه انتشار ندارم درک کنین و تقاضا ندین
) البته یکم تاریک بود سیاه افتادیم ، شما سفید ببینین
یا حضرت مولانا ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
الکی میگــــــــــیخواب که دوای سردردِ که
هر وقت فکر خودکشی به سرت زد یادت بیاد که چنگیز گوش نداده داری میمیریهنوز زوده که بهتر شم
همش خوابم دیگه وقت ندارم به خودکشی فکر کنم![]()
ترس ـت کاملا منطقیِهنوز جرئت نکردم حتی دانلود کنم، میترسم ب.رینه به حالم
![]()
نمیدونم این روز آخری چرا تموم نمیشه لامصب صب یه عــــــــــالمه خوابیدم پاشدم میبینم 9:43ـسهمین دور و ور در عالم کابوس
به سلامتی آخریم بگیریم بره پی کارش تا سال بعد![]()
باز با کلی تمرکز خوابیدم بیدار شدم میبینم تازه 12:59
روزهای پیش زودتر از 3 بیدار نمیشدم
![]()
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)