چه کسی رزی لارسن را کشته است ؟؟![]()
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
هشتصد تومان ازش گرفتم ، مونده 700 تومان دیگه که هنو مشخص نیس کی پس میده
داش سخت نگیر ، اصن بعضیا میان نت که فقط دهن به دهن بیان سر هر چیزی ، اینا خوششون میاد ، عقده هاشونو اینطوری خالی میکنن ، نادیده گرفتن اینا مثل فحش ناموسی میمونه واسشون ، ندید بگیر اینا رو رفیق
رفیق من که خوشم اومد از دیروز یه ضرب داره پلی میشه ، کار عالی نیست اما خوبه از بقیه تک آهنگایی که این چند وقته بیرون داده بیشتر پسندش کردم.
بقیه که خیلی ادعا دارن ضعیف بوده خودشون اسم خواننده محبوبشونو بگن ببینیم خواننده محبوب اونا این چند وقته چه کاره خوبی بیرون داده عاخه ...
توی این بازار موسیقی ایران که همه دارن ضعیف کار میکنن ...
به به ، خیلیم عالی ، همیشه به خوشی باشی
حالا ما یه رفیقیم تو همین جمع داریم که اسمش محفوظ ، تا حالا شمال نیومده ها بعد بهم میگه صابر شمال تنهایی حال نمیده باید چند نفری باشه ، گفتم مگه تو تا حالا شمال اومدی؟
گفت نهنمیدونم از کجا میدونه شمال تنهایی حال نمیده وقتی تا حالا نیومده
برو نذر کن اگه جور شد اومدن حتما سفره نذریت ما رو هم دعوت کن
والا ما یه بار سر شوخی اومدیم دست بردیم تو تنظیمات حالتشو عوض کردیم گذاشتیم زندگی از ما لذت ببره با بچه ها بخندیم ، بعد گفتیم شوخی بسته بزار دوباره برگردونم به حالت اولیه من از زندگی لذت ببرم دیدم ارور میده که اجازه تغییر بعدی در تنظیمات در 25 سال آینده مقدور میباشد ، یهو دیدیم شوخی شوخی زندگی کرده تومون داره حالشو میبره![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
با تبریک عید سعید فطر،
وبا آرزوی قبولی طاعات و عبادات،
فطریه شما برداشت شد!!!...
"بانک ملی ایران"
اونی که بهش میگی[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]ولی با یه[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]کوچیک میشه دشمنت از اولم رفیق نبوده !!
من هنوز نفهمیدم چجوری تا دوماه پیش میگفتن تحریما به نفع ایرانه وباعث رشد ما میشه
الان میگن خدا رو شکر که تحریما برداشته شده
کلی ایبوک دارم میخوام بخونمشون.به نظرتون تبلت بخرم یا ایبوک ریدر و کیندل؟بر پدر و مادر کسی که جواب ندهد و فقط ببیند و لایک کند واجب است که فرزند خود را ادب کند
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)