تیشرتشو
![]()
تیشرتشو
![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
نمردیمو معنی پاک دامنی رو هم فهمیدیم
اسمش چی بود؟
![]()
ای جانم
![]()
.Ehsan, 8813222, adel_13, azade, erfan1373g, MaMaTiR, marshall, mdm123, Milik, mojtaba00222, Peyman, pirana, R A S O O L, yasin6
.Ehsan, 8813222, adel_13, azade, erfan1373g, MaMaTiR, marshall, mdm123, Milik, mojtaba00222, Peyman, pirana, R A S O O L, yasin6
برایم در ردیف کسانی هستی که وقتی میگن"حالم خوب نيست"
دلم می خواد زمین و زمان و بهم بریزم تا حالشون خوب شه،
عزیزم.
.Ehsan, 8813222, azade, erfan1373g, MaMaTiR, marshall, mdm123, Milik, mojtaba00222, Peyman, pirana, R A S O O L, yasin6
فدات بشم همچنین
دیگه هرکس تو زندگیش یکی 2 بار شمال رفته
اما راست گفته شمال تنهایی حال نمیدهکلا خلاف تنهایی نمیچسبه
میدونی که مسافرت فقط به خاطر خلافش خوبه
آقا یاد یه خاطره افتادم پارسال مرداد رفتیم آمل یکی از این بچه ها خونه داشت اونجا از زمان دانشجوییش....هی از تهران چُسی میومد میگفت من کلی دخی رفیق دارم آمل کلیشون تهرانین کلیشون آملین و جاها دیگه... آقا روز اول گذشت روز دوم زنگ زد به یکی میگفت من آمل نیستم یکی میگفت شوهر کردمیکی میگفت آشغال به چه جراتی به من زندگ زدی
خلاصه خودش رو سرویس کرد تا آخر 3 نفر بودن گفتن شب میایم پیشتون مهمونی بگیریم و....اینم دیگه گفت من سر قولم موندم اینا شب اومدن خودتون زرنگ باشید بزنیدشون...
آقا اینا هم از شانس ما پیچوندن گفتن مامانمون نمیزاره بیایم بیرون میگه هرجا میخوای برید برسونیمتون و از این حرفا ....
خلاصه 4 5 روز گذشت هیچی به هیچی آخرشم 4 تا نر از اون داغونا ریختن تو خونه دوستای این دوست ما بودن که خونه باهاش شریک بود خلاصه از ترس اینکه نزارن درمون همون فردا صبحش پیچیدیم برگشتیم تهراناین سری مثل اون موقع نشه صلوات
دکمرو خب باید تعمییر کنی دیگه واسه منم خرابه الان باهاش مشغولم ارروش درست کنم![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)