نوشته اصلی توسط tandis_m ببخشيد تازه الان باقي اسمتون رو ديدم شرمنده ولي عوضش كلي خنديدم به اين سوتيم خواهش میکنم تا باشه همیشه خنده و شادی نکنه با این اشتبه گرفتن شما منم به این درد عاشقی خانم منشی دچار بشم اسمهامون هم یکی هست خدا بخیر کنه
mojtaba00222, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط special فعلا 2 تا شده باز جا هست فكر كن در كمتر از 10 دقيقه ركورد زدم
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m اععععععععععع راست ميگي بندرش كجا بود اره گرون بود بايد ميگشتي تا شايد يه قيمت مناسب پيدا كني امروز انگار قراره زیاد سوتی بدین از اونجا باید جنس تکی نخری وگرنه واست گرون تموم میشه
نوشته اصلی توسط special پیش پات بحث بود صابر گفت چرا آماه نکردی عکسارو اگر دختر خواسته بود اماده بود گفتم دوست خوبم دختر پسر نداره من همتونو دوست میدارم چشم ردیف می کنم برات حتما یعنی چی؟ گی؟ اقایی
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مرسی قبلا باهم اشنا شدیم؟ یوزرتو یادم میاد ولی اسمتو نه یکم حافظه ضعیف شده پیر شدیم بهم میگن نوید
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط tandis_m فكر كن در كمتر از 10 دقيقه ركورد زدم 10 دقیقه کجا بود زیر 1 دقیقه بود تحت تاثیر قرار گرفتیم
نوشته اصلی توسط tandis_m آدم بعد چند روز بياد اينهمه هم سوتي بده اشکالی نداره
نوشته اصلی توسط pirana بهم میگن نوید من رسول 9 سال دارم+20 بچه اذربایجان
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 یعنی چی؟ گی؟ اقایی بودم ترک کردم عزیزی
نوشته اصلی توسط tandis_m فكر كن در كمتر از 10 دقيقه ركورد زدم من وقت گرفتم زیر 30 ثانیه بود اسیاب خرابه و کلیسا هم رفتین جلفا؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن