نوشته اصلی توسط Rasool24 خانم منشی ؟؟؟ شیب ؟؟؟ بام ؟؟؟ جنگل سرمایه ی ملی ؟؟؟ نه شاه فرار کرد الدنگ چه زود خودشو زده به کوچه دختر چپحقته 20تومن هم نوش جونش
azade, marshall, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نوید خدا رحمتت کنه رفتگان شما رو هم رحمت بکنه نوشته اصلی توسط Rasoulh111 یعنی فتوشاپه نه خدا نکنه نوشته اصلی توسط Lost Queen خانم منشی نیستما اشکالی نداره خودش واست یه شغل منشی گری خوب پیدا میکنه نوشته اصلی توسط Rasoulh111 بگرد حتما پیدا میکنی تو نمیای؟
azade, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نه شاه فرار کرد الدنگ چه زود خودشو زده به کوچه دختر چپحقته 20تومن هم نوش جونش 20 تومن نبود 30 تومن بود
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana رفتگان شما رو هم رحمت بکنه نه خدا نکنه اشکالی نداره خودش واست یه شغل منشی گری خوب پیدا میکنه تو نمیای؟ مرده موردی نداره ولی تو رحمت حتما میکنه نه دیگه تو پیدا کردی یه ندا هم به من بده
نوشته اصلی توسط pirana اشکالی نداره خودش واست یه شغل منشی گری خوب پیدا میکنه نخیرم من خودم در به در دنبال دختر شاغل میگردم
azade, marshall, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 بی فرهنگ بی هنر الدنگ بی شخصیت
نوشته اصلی توسط Rasool24 20 تومن نبود 30 تومن بود چه بهتر اخه با 30 تومن چه عطری خریده بودی این سوال از طرف مینا خانم پرسیدم چون خودش نبود من به نیابت پرسیدم
نوشته اصلی توسط pirana بی شخصیت کثافط
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چه بهتر اخه با 30 تومن چه عطری خریده بودی این سوال از طرف مینا خانم پرسیدم چون خودش نبود من به نیابت پرسیدم همینم پولش رو نداشتم 5 تومنش رو از پسر داییم قرض کردم
نوشته اصلی توسط Lost Queen خر بی ادب
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن