نوشته اصلی توسط tandis_m خدا خفت نكنه رسول صد رحمت به حزب باد نوشته اصلی توسط tandis_m به به عاشق كي؟سِمت اين بنده خدا چيه؟ سمتش اینه که فرزند شماس دیگه البته اگه به عنوان شخص سوم ( شخص اول منشی خدانیامرز بود ) سِمت آتی رو نمیدونم چیه نوشته اصلی توسط tandis_m يعني عاشق اين عاشق شدناتم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m به به عاشق كي؟سِمت اين بنده خدا چيه؟ نمیدونم هر دختری از راه میرسه این بهش پیشنهاد میده فقط عطر نداره بهشون تقدیم کنه
نوشته اصلی توسط MrCrow سلام مریض و داغون اي داد خدا بد نده همون پات ؟ يا سرماخوردگي چيزي؟
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 گزارش پست خلاف دادم بنت کنه الدنگ مگه دروغ گفتم نه خداییش اتفاقا به نکته ی بسیار ظریفی اشاره کردی
نوشته اصلی توسط tandis_m اي داد خدا بد نده همون پات ؟ يا سرماخوردگي چيزي؟ نه ایندفعه سرماخوردگی
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasool24 نه خداییش اتفاقا به نکته ی بسیار ظریفی اشاره کردی ایندفعه عطرشو واسه من بخر
مخبر فی العرض هم که حضور دارن
نوشته اصلی توسط Rasool24 سمتش اینه که فرزند شماس دیگه البته اگه به عنوان شخص سوم ( شخص اول منشی خدانیامرز بود ) سِمت آتی رو نمیدونم چیه اهااااااااااااااا فعلا نقد رو بچسب ( آتي) از نسيه به جائي نميرسي دخي من تا سر كار رفتنش راه بسيار داره تو هم كه عاشق منشي و كارمند
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 ایندفعه عطرشو واسه من بخر من چه خریتی کردم 30 تومن دادم پول عطر همین 30 تومن پول یه کتاب تست شیمی با نزدیک به 3000 تست بود , کلی به علم دانشم اضافه میشد
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 نمیدونم هر دختری از راه میرسه این بهش پیشنهاد میده فقط عطر نداره بهشون تقدیم کنه بابا اين با همون 30 تومنيه اينا رو فراري ميده همون بهتر كه پول نداره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن