نوشته اصلی توسط pirana اهواز یه بار فکر کنم گفتی کرج ؟ نمیدونم شاید اشتباه گرفته باشم
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Milad16+ رسوای زمانه منم ... بیخیال پاشو برو دو نخ کنت آبی بکش یکم میزون بشی ! امروز یه بنده خدایی آدرس داد گفت برم اونجا سیگار های وارداتی خوبی میاره دوباره یه مارلبرو بزنیم به بدن
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط rebasss آنطور نشود که هماهنگی بینتان رخ ندهد هاااا ... شما بال کابی ها رو آماده کن ما هماهنگ میکنیم .... صابر میخوام یه تی شرت بگیرم ... چند تا نمونه سایت متوسط رو به بالا از کارات عکس بگیر ...
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
rebasss
نوشته اصلی توسط Navid شما راهی داری دست بیابیم؟ :دی خیلی ساده ست چشماتو میبندی صابون به دست میگیری ببخشید اشتباه شد ولی یه چیزی تو همین مایه هاست
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط pirana من هنوز اهوازم استاد نکبت تاییدیه پروژه نمیفرسته که برم ارائه بدم قال قضیه کنده بشه چهارشنبه 10 ذقیقه بیشتر میرفتم میرسیدم کرج ... شانس آوردی نبودی وگرنه میامدم سرت خراب میشدم برای ناهار باید فلافل درست میکردی
نوشته اصلی توسط Navid یه بار فکر کنم گفتی کرج ؟ نمیدونم شاید اشتباه گرفته باشم هر دوش تو از کی منو زیر نظر گرفتی؟ میخوای ترورم کنی؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 دیگه ندیدمش خبری هم ازش ندارم ! بیخیالش شدم وقت تلف کردم فقط این مدت 30 تومن هم دادی رفت
نوشته اصلی توسط Rasool24 بیخیال پاشو برو دو نخ کنت آبی بکش یکم میزون بشی ! امروز یه بنده خدایی آدرس داد گفت برم اونجا سیگار های وارداتی خوبی میاره دوباره یه مارلبرو بزنیم به بدن دیگه فریادرسی نیست ...
نوشته اصلی توسط Peyman چهارشنبه 10 ذقیقه بیشتر میرفتم میرسیدم کرج ... شانس آوردی نبودی وگرنه میامدم سرت خراب میشدم برای ناهار باید فلافل درست میکردی بد شانسی اوردم... خیلیم خوشحال میشم بیای
نوشته اصلی توسط Peyman 30 تومن هم دادی رفت فدای سرت ! یه تجربه ای شد دیگه گ*وه بخورم سمت این مسائل برم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن