چه آرزوی محالی ـست زیستن با تو...![]()
چه آرزوی محالی ـست زیستن با تو...![]()
میگم آتی تو پست میدی چ حوصله ای داری 2 مین باهاش ور میری میزنی وسط رنگ عوض میکنی فونت عوض میکنی بابا بیخیال![]()
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] 0021 هــــــــــــــــــــادی
امروز زنگ شدم خونه دیدم یکی از خاله هام تلفن برداشتبعد تند تند میگفت کار دارم دستم بندِ... گفتم خب مرض داشتی تو برداشتی میذاشتی زنگ بخوره یکی دیگه برداره بعد گفتم خب حالا بده یکی دیگه
بگو کوشی رو داد دست کـــــــــی؟ همون خاله نکبتِاینا هجوم آوردن به خونه ما من 2هفته دیگه هم میمونم اهواز حالا که فکر میکنم هوای اهواز خیلی برای پوست خوبه
![]()
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (12 کاربران و 3 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم میاد مهمونامونم همه شب زنده دارن![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)