همش کار دلم بود دلم خواست که فدات شم
دلم خواست که تو دنیا پریشون تو باشم
![]()
همش کار دلم بود دلم خواست که فدات شم
دلم خواست که تو دنیا پریشون تو باشم
![]()
واقعا انصاف نیست واقعا یه نفر پول پراید نداشته باشه اونوقت نفر دیگه به قیمت خون ما بالاترم ماشین مدل بالا زیر پا داشته باشه![]()
از همون اول تاریخ اختلاف طبقاتی بوده.... خیلیام بودن شانسی و فقط به خاطر این که قیمت زمین و خونشون رفته بالا پولدار شدن یه سریم که پولدار اصیلن ثروتشون نسل به نسل منتقل شده .... ولی آدم از این نوکیسه ها متنفر میشه که فرغونم نداشتن ولی اومدن تو تهران با رانت و پارتی بازی و خوردن پول مردم مدیر کارخونه و شرکت شدن و دو ساله خودشونو تا آخر عمر بستن ....
بعد تحت عنوان حمایت از تولید داخل واسه ماشینای وارداتی گمرک میبندن تا مردم مجبور شن به خاطر بی پولی لگن اینا رو بخرن و برن تو جاده ها کشته بشن.
و پسر دخترشون با بنزو مازراتی تو اینستا عکس بزارنو پزشو بدن.
همین دیگه قدرت داشته باشی هر کاری دوست داشتی انجام بده معذرت میخوام همینا که تا دیروز داشتند خایه مالی میکردن الان بیا ببین به قول خودت آخرین عشق و حال دنیارو هم میکنن به ماهم که میرسن میگن اصلا شما آدم نیستید
اینا اصلا نمیفهمن درد چیه چون واقعا هیچ وقت مشکلی نداشتند همه چیز دم دست عشق و حال پول و ثروت تا چیزای دیگه ......... همینی که الان عکسشو گذاشتی اگه یه روز جای من و تو بود واقعا یه روز دووم نمیاورد دیوونه میشد
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 13 مهمان ها)