دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غم زده ای سوخته بود![]()
دوش می آمد و رخساره برافروخته بود
تا کجا باز دل غم زده ای سوخته بود![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
اگه چشمات مال من بود نداشتم مشکل خاصی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
پسره ب دوس دخترش ﻣﯿﮕﻪ : ﺍﮔﻪ ﭘﺎﯼ ﭼﭙﻢ ﻧﺎﻫﺎﺭ ﺑﺎﺷﻪ ﭘﺎﯼ ﺭﺍﺳﺘﻢ ﺷﺎﻡ
ﮐﺪﻭﻣﻮ ﻣﯿﺨﻮﺭﯼ؟!؟
دختره ﻣﯿﮕﻪ :
.
.
.
.
.
..
.
.
.
ﻋﺼﺮﻭﻧﻪ :)))
جمله سنگین بود 85ثانیه تنفس!
استاد جغرافیا سر کلاس سکته میکنهبعد از تحقیق میفهمن........دانشجوی دختر ازش پرسیده خط استوا اعتباریه یا دائمی ������
چقدسخته با ی آهنگ عاشقونه ب یاد............50-60نفر بیفتیواقعا تمرکز ادم بهم میخوره!
شهرداری انزلی باید به دختران انزلیچی بابت زیباسازی شهر حقوق پرداخت کنه ..! اینا تنهایی 90 درصد زیباسازی شهر رو به عهده دارند . ﻻﻣﺼﺒﺎ ﻛﻢ ﺧﻮﺷﻜﻞ ﻧﺪاریم ﻛﻪ ....
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
.Ehsan, adel_13, alireza444, azade, erfan1373g, HADIS, MaMaTiR, MaSiHa, Milik, pirana, R A S O O L, tandis_m
یه دختر دیدم خیلی ناز بودرفتم دنبالش گفتممن از شما خوشم اومده، میشه شمارتونو داشته باشم؟گفت: نهگفتم: هر کاری هم بگی انجام میدمگفت: لطفاً برین.....منم همونجا ریدممن که به حرفش گوش دادم. نمیدونم چرا جیغ کشید
رفتم مغازه ی اسد آقا حبوبات بگیرم...یه دختره اومد گفت:سلام عدس آقا، اسد دارین؟من ������عدس آقا! ������اسد ������ فک نکنم دیگه دختره روش بشه بیادمغازه عدس آقا
.Ehsan, adel_13, alireza444, azade, HADIS, Milik, R A S O O L, rebasss, tandis_m
مورد داشتیم دختره مشروب خورده..........اینقدر مست بوده به دوش حموم میگفته گریه نکن همه چی درست میشه
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)