نوشته اصلی توسط penhold میخوای بیا جا من برنامه ها دارم واست تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف برنامه ها داری دستمُ بذاری تو پوست گردو نه؟
rebasss
نوشته اصلی توسط pirana من به جایی رسیدم که دیگه خجالتم نمیکشم... صبر کن برم خدمت برم ور دست دکتر مهندس بادیگاردش بشم اصلا دیگه وقت نمیکنم بیام نت خدمت نرفتی؟ کی میری؟ فقط سعی کن نیروی انتظامی نیافتی. از حالا لقب اشخوری بهت افزدوده شد
نوشته اصلی توسط Hadi عاشق نیستم یعنی دیگه تموم شد تو این چیزا نیستم تو این فازا زیاد نمیرم الان اینطوری میگی وقتی موقعیتش پیش بیاد باز دلت میلرزه
نوشته اصلی توسط pirana تکیه بر جای بزرگان نتوان زد به گزاف برنامه ها داری دستمُ بذاری تو پوست گردو نه؟ تا پوست گردو چی باشه
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اینجا نشون دادی بی تجربه هستی در محضر شما که کوه تجربه ای بعله
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 خدمت نرفتی؟ کی میری؟ فقط سعی کن نیروی انتظامی نیافتی. از حالا لقب اشخوری بهت افزدوده شد اشنا دارم میرم سرباز معلم میشم... چندتا کلیپ بیژن استرس واستون بیارم حال کنید
نوشته اصلی توسط pirana در محضر شما که کوه تجربه ای بعله کوهشو خوب امدی
نوشته اصلی توسط penhold تا پوست گردو چی باشه نکنه میخوای دستمُ بذاری تو دست یه دلبر شیرین سخن؟ نکنه از ازدواج اولت یه دختر دم بخت داری؟
azade, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 کوهشو خوب امدی دست این تپه ی ما رو هم بگیر هم نام خودتم هست اتفاقا
نوشته اصلی توسط pirana نکنه میخوای دستمُ بذاری تو دست یه دلبر شیرین سخن؟ نکنه از ازدواج اولت یه دختر دم بخت داری؟ کجاها رفتی برنامه کاری منظورم بود ازدواج اول چیه مرد حسابی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن