نوشته اصلی توسط tandis_m بابا بي انصاف اون گريمه چه ربطي به آرايش معمولي داره موافقم رخ بنما براش منظور که شدنیِ میترسم چاقو و پرتقال دستش باشه
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana اون تاپیک توضیح دادم واست دستت مرسی ، بریم ببینیم ماکروسافت چه گلی به سرمون زده
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دخترم از تو بعیدِ از اینا گوش بدی
نوشته اصلی توسط pirana دخترم از تو بعیدِ از اینا گوش بدی دَدی ریتمش به دلم نشسته
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Peyman دستت مرسی ، بریم ببینیم ماکروسافت چه گلی به سرمون زده بد نیست... خالی از ایراد هم نیست پس از اون همه اِهِن و تُلُپ و پروژه ویندوز اینسایدر... انتظار بیشتری میرفت
P!nk Rose, rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White دَدی ریتمش به دلم نشسته شوگر ددی کارای این الیاس شیرزاد همش همین ریتمِ
نوشته اصلی توسط pirana منظور که شدنیِ میترسم چاقو و پرتقال دستش باشه بله شدنيه قبلش بهش هشدار بده
P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana شوگر ددی کارای این الیاس شیرزاد همش همین ریتمِ ددی
نوشته اصلی توسط tandis_m بله شدنيه قبلش بهش هشدار بده میترسم بره باشگاه فکرش درگیر من باشه زیر میل هالتر خالی جون بده
P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White ددی چته دلبندم؟ بنال
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن