من يه چند تا كارشو خيلي دوست داشتم ولي خدا بيامرز يه خواننده كاملا معمولي بود ولي خيلي با احساس ميخوند در مقامي نبود كه اينطوري شلوغش كنن اونم در زماني كه سرطان تو كشورمون اپيدمي شده و روزانه كلي آدم از بين ميرن ، بنظرم در موردش اشتباه كردن به جاي بزرگ نشون دادنش از چشم انداختن والا من براي هايده گريه كردم و هنوزم با شنيدن آهنگاش حال ميكنم ولي اين بيچاره تا آهنگش شروع ميشه انقدر عصبي ميشم ( نه براي اينكه بد ميخونه ، ناخوداگاه ياد مراسم كفن و دفنش ميوفتم) سريع آهنگو عوض ميكنم
نويد كه گفت نتش تموم شده و براي يك هفته نمي ارزه شارژ كنه تا بياد كرج ، فكر كنم آخر هفته مياد كرج
ماشين منم گيربكسش تركيدخدا به پسر جان رحم كرد كه نزديك تعميرگاه بوده و سريع به داد ماشين رسيدن آتيش نگيره . تعميركاره ميگفت من 25 ساله اينكاره ام و 10 ساله ريو اومده تو بازار تا به حال گيربكس عوض نكردم چقدر با اين ماشين تي كاف كردين كه به اين روز افتاده در حد قدرت يه بنز باهاش رفتار كردين
منم زُل زده بودم به پسر ببينم چه جوابي داره بده
خوبيش اينه كه ميگذره عزيزم![]()
نوید بیـــــــــــــــــــــــ ــــــــــا
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 13 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (10 کاربران و 3 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
در حال حاضر 9 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 9 مهمان ها)