درود بر دوستان بارانی روز خوبی رو براتون آرزومند هستم
یه آهنگ میخواستم بهتون معرفی کنم که مطمنم خیلی هاتونم شنیدین
اما باز خالی از لطف نیست الان دانلود کنید واسه چند لحظه هم شده به ذهنتون آرامش بدید
پیشنهاد من اینه شات رو که زدید بعدش این آهنگ پلی کنید و به اُوج برید که همانان همان بهشت است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچند این کارا جدیده...اما سعی می کنم کارای قدیمی معرفی کنم بهتون که شاید هیچ وقت فرصت شنیده شدنشون نداشتید از بند های قدیمی....![]()
میدونم باحال تر از این حرفایی
آتی هم نقل گرفت و عذرخواهی کرد و تشکر زد و... تو هم اگه راه داره حداکثر تا چن روز آینده این دلخوری رو فراموش کن!
کلهم اجمعین وجودتو عشق ـه
من حال روحی رو گفتموگرنه حال جسمی همون گ.وهیم که قبلا بودم!
نه والا نرفتم!ولی میرم در آینده...
همیشه در همین حالتی
بگوش انشالله که مورد قبول واقع میشهالبته اوایل ممکنه خواب آور به نظر برسه ولی کم کم عادت میکنی
![]()
!?Who Cares؟!
طرف پورشه خريده ...!
رفته يه گوسفند خريده قربونى كنه ..|~
بعد گوسفند رو گذاشته پشت فرمون كمربندم بسته براش كه فرار نكنه ...!!
تارفته با قصاب هماهنگ كنه برگرده .....!
ديده هفصدتا دختر به گوسفنده شماره دادن ..!!!!
پورشه هست دیگه.میفهمی.پورشه
حالا اينا هيچى ...
گوسفنده قفل درو زده ، هر كاريش ميكنن وا نميكنه ، ميگه قرار دارم ..!
حسين جان با اينكه دلم نميخواد ديگه در موردش صحبت كنم فقط جهت اينكه يه شفاف سازي كوچولو كرده باشم ميگم
ديروز من تمام مدت از الفاظ دخترم و خوشگلمو ... استفاده كردم به هيچ وجه لفظ بدي بكار نبردم چون تو مرامم نيست ولي در عوض لحن صحبت آتي تند شد با اين حال باز مراعات جوونيشو كردم حتي متوجه نبود كه تو اون لحظه كه ميخوام ارومش كنم آرمين تو فروم نبود كه بخوام به آرمينم چيزي بگم
من اگر جواب اون جوجه فوكلي رو ندادم نه براي اينكه جواب نداشتم صرفا به اين خاطر بود كه كثر شان بود برام باهاش دهن به دهن شم و بيشتر از اون از كار آتي متعجب بودم هنوزم هستم . حتي جواباي آتي به اون مردك آسمون جل برام سوال برانگيز بود " بسه ديگه تمومش كن يا كافيه ديگه يه همچين چيزايي " كافيه؟ يعني چي ؟ يعني گفتني رو گفتي ديگه بيشتر ادامه نده؟ من واقعا نميتونم رفتار ديروزش رو هضم كنم واقعا نميتونم حداقل الان نميتونم به زمان نياز دارم ولي اين رو مطمئن باشه كه هنوز برام احترام داره![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)