نوشته اصلی توسط tandis_m الهي سفر كاري يا تفريحي ؟ كاري كنسل بشه كه چه بهتر تفریحی بود دلم میخواد بمیرم
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m بچه ها شام ايراني دوره جديد رو ببينيد خيلي خوبه دوره ی جدیدش مگه همونی نبود که عبدی هم بود؟
نوشته اصلی توسط tandis_m برو فايل صوتي رو گوش بده شب در سکوت محض با هندزفری... تن صدای تو پایین و گوشای من سنگین
P!nk Rose, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Snow White تفریحی بود دلم میخواد بمیرم به خاطر كنسل شدن مسافرت آدم دلش ميخواد بميييييييييييره؟ بزنم بميريييييييييييي؟ خب يه زمان ديگه ميري
P!nk Rose, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Snow White دوره ی جدیدش مگه همونی نبود که عبدی هم بود؟ نه دور سوم شروع شده دو شبش اومده فعلا
نوشته اصلی توسط tandis_m به خاطر كنسل شدن مسافرت آدم دلش ميخواد بميييييييييييره؟ بزنم بميريييييييييييي؟ خب يه زمان ديگه ميري یه جایی قرار بود برم که به شدت اروم میشدم اخه بزن عزیزم عیب نداره
نوشته اصلی توسط pirana شب در سکوت محض با هندزفری... تن صدای تو پایین و گوشای من سنگین پايين نيستااااااااااا همون گوشات مشكل داره
pirana, rebasss
تندیس جون همینه
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m نه دور سوم شروع شده دو شبش اومده فعلا اععععععععع مرسی اینجا فقط یه شبشو زده [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Snow White خودکشی ممنوع
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن