Never get rid of the person who understands you more than anyone else
!?Who Cares؟!
Learn to let go. Not everyone in your life is meant to stay
!?Who Cares؟!
خب من دیگه برم
کم کم حس میکنم دارم خاموش میشم
به امید دیدار
فعلا![]()
!?Who Cares؟!
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوشم نمیاد از اوناالان میخوام برم بگم میشه باز فرم بدید بهم برم چشم پزشک... یه پولی بذارم کف دستش بگم بدون عینک بزنه
گواهینامه تانک ـتم ببر
خب چشمای منم نیمِ 5سال پیش دکتر با معرفتی بود گفت برای رانندگی نیازی به عینک نداری...
راستی دیگه نباید عکست با عینک باشه... عکس بدون عینک میگیری بعد واست کد میزنن رانندگی با عینک طبی![]()
ياد يه خاطره افتادم
دو سه سال پيش زمستون داشتم سر ظهر يه تيكه خيلي كوچيك رو ورود ممنوع ميرفتم ( كاري كه به عمرم نكرده بودم) عجله داشتم دست بر قضا و از خوش شانسي من موتور پليس از روبرو اومد گفت بزن بغل خلاصه گواهي نامه و كارت و... بعد گفت به به عينكم كه نزدي.منم از اونجايي كه اصلا عينك طبي نميزدم و كلا فراموشم شده بود رانندگي با عينكم، فكر كردم عينك آفتابيمو ميگه با تعجب گفتم آخه آفتاب نيست كه . يارو يه لبخند مليح تحويلم داد گفت سركار خانم منظورم عينك طبيه، من مردم از خنده و اينجوري شد كه چون شاد شده بود جريمم نكرد
پ.ن: بعد ميگيم چرا واسه تركا جوك ميسازن خو همين كارا رو ميكنيم ديگه![]()
ویرایش توسط tandis_m : 08-30-2015 در ساعت 12:30 PM
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)