ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻤﺴﺎﯾﻤﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﮔﻔﺖ ﻣﺮﯾﻢ ﻗﺮﻣﺰﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﻩ ﺷﻮﺭﺕ ﺑﺨﺮﻩ 23 ﺑﺎﺭ ﺟﻖ ﺯﺩﻡ
ﯾﻪ ﺑﺎﺭ ﻫﻤﺴﺎﯾﻤﻮﻥ ﺑﻪ ﺩﺧﺘﺮﺵ ﮔﻔﺖ ﻣﺮﯾﻢ ﻗﺮﻣﺰﺷﻮ ﺑﮕﯿﺮ
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﻨﻢ ﺑﺎ ﺍﯾﻦ ﺍﺣﺘﻤﺎﻝ ﮐﻪ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﺑﺮﻩ ﺷﻮﺭﺕ ﺑﺨﺮﻩ 23 ﺑﺎﺭ ﺟﻖ ﺯﺩﻡ
اخرین سنگر سکوته...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] صندوق منم پر شده بود تو گفتی خالی کردی ارسال زدم و رفتم خرید حالا برگشتم میبینم بازم ارسال نشده این دفه صندوق من پرِ
خلاصه که ببخشید![]()
4تاس که
نــــــــــــــــــــــهمهندســــــــــــــــــــ
دست به کمر بند نمیشی نتیجه ـش همین میشه دیگه
--------------------------------------------------------------------
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] مینا ازت تشکر کرده بود پاک کردی فکر کنم... جا داره منم ازت یه تشکر جانانه بکنم واسه این همه زحمتی که میکشی و همیشه هستی![]()
امين جون رشته ش رياضي فيزيكه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عمرا بذارم بره يعني اصلا نميتونمدختري كه تا حالا سوار تاكسي نشده به تنهايي (هر جا خواسته بره يا بردمش يا نبودم با آژانس فرستادم) ، چطوري بفرستمش شهرستان اونم با شرايطي كه الان دخترا دارن
به اين اميدم كه چون تابستون بوده حوصله نداشته وگرنه اگه از مهر هم اينجوري باشه بايد فاتحه قبوليشو بخونم
نميدونم چرا نميتونم اينو بزنم آخه خيلي آرومه اصلا اذيت كن نيستبرعكس پسر كه بچه بود انقدر شيطون بود همش كتك ميخورد
چرا پاك كرد؟![]()
ویرایش توسط tandis_m : 08-31-2015 در ساعت 02:55 PM
هوا بارونیه ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
ای غریب افتاده ی برگشته روز
کار دارد با تو این هجران هنوز ...![]()
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)