در حال حاضر 19 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (14 کاربران و 5 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]*،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]+،
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه ازدواج کرده با نگار جوارهریان؟
شکر ؛ کم بد نیستم
ممنون
آن صحنه را هم دیدم
اگه پستیژتو برداری آره
ای جان ، فدا جنبت
جان تو اصن راه نره
حالا بگو چن روز رکورد زدیم ؟
چشم ، سعی میکنم
زندگی وقتی این خل و چل بازیا توش نباشه قشنگ نیس ؛ همین خل و چل بازیا زندگی رو شیرین میکنه
مرسی خلاقیت![]()
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
سلام به همه ی دوستان عزیز
گفتگوى دو جنين داخل رحم يك مادر:
- تو به زندگى بعد از زايمان اعتقاد دارى؟
- نميدونم، حتما يه چيزى بعد از زايمان بايد باشه. فكر كنم ما اينجاييم تا خودمون رو آماده كنيم واسه چيزى كه بعدا بايد باشيم.
- مگه ميشه؟ آخه چه دنيايى ميتونه اون بيرون باشه؟
- نميدونم، اما فكر كنم بايد از اينجا روشنتر باشه. شايد هم بتونيم ديگه با پاهاى خودمون راه بريم و با دهان خودمون غذا بخوريم. اونوقت شايد بتونيم چيزايى رو حس كنيم كه الان كلا ازشون بيخبريم.
- مسخره است! با پاى خودمون؟ با دهان خودمون؟ غذاى ما از همين لوله ى تغذيه مياد كه خيلى هم كوتاهه. واسه همين زندگى بعد از زايمان اصلا با منطق جور در نمياد.
- من فكر ميكنم شايد قوانين بعد از زايمان كلا فرق داشته باشن. شايد اصلا ديگه احتياجى به لوله ى تغذيه نباشه.
- واقعا كه! اصلا اگه اون بيرون خبرى هست، چرا تا حالا هيچ كس برنگشته تا تعريف كنه. زايمان نقطه پايان زندگيه. بعد از اون فقط سياهى و سكوت و سر به نيستيه. همين!
- نميدونم، شايد. اما حتما مادر رو پيدا ميكنيم و اون ازمون مراقبت ميكنه.
- مادر؟! واقعا به مادر اعتقاد دارى؟ خنده داره ... اگه مادرى هست الان كجاست؟!
- مادر همه جا هست. ما در اونيم و از اونيم. اگه مادرى نبود ما هم نبوديم.
- من فقط به چيزى اعتقاد دارم كه بتونم با چشم ببينمش. همين!
- بعضى وقتها فقط لازمه يه كم سكوت كنى و خوب گوش كنى. اونوقته كه ميتونى حضورش رو با تمام وجودت درك كنى و بشنوى كه چه جورى داره عاشقانه صدات ميكنه ...
فک نمیکنم رابطه ای گرمتر از،
رابطه من و پتو پیدا بشه!!!...
-چه نسبتی با هم دارین؟
+ با چشاش دلمو برده!
.
.
-الان چی؟
+موهامو سفید کرده!
.
.
-پس چرا هنوز با همین؟
+بهم اعتماد داره!
آره بهتر از این بود که الان بخوای اینطوری باهام حرف بزنی... خیلی جدی دارم بهت میگم داری تبدیل به یه شخصیت مزخرف بی جنبه میشی که اگه بخوای اینطوری ادامه بدی نه جات توی این تاپیکِ نه توی دل ما... یه بازنگری جدی توی رفتارت بکن و برای خودت یادآوری کن که هدفمون از اینکه اینجا جمع شدیم چیه
نهایتشم اینه که اگه نمیخوای باهات شوخی کنیم و جنبه نداری میتونیم به کل نادیده بگیریمت انگار که اصلا وجود نداری
من از این برخوردای تند زننده بدم میاد
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)