نوشته اصلی توسط tandis_m خوب، دعاگو ميبينم كه سمت شما هم آسمون قلمبه شده اونم چه آسمون قلمبه ای
P!nk Rose, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Malware صبح همگی به خیر سلام صب بخیر
Malware, P!nk Rose, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m ميدونم خوابت نميبره ولي بي خوابي بدترين ضربه رو بهت وارد ميكنه میدونم امروز دوباره تنظیمش میکنم احتمالا دیگه نمیخوابم تا شب 3 بخوابم که ساعت خوابم تنظیم شه، مث همیشه رو 3!
!?Who Cares؟!
نوشته اصلی توسط Malware چن موقع پیش آتی تو دوره بود، دیروز فک کنم نوید تو دوره بود پفیوز
نوشته اصلی توسط tandis_m سلام سلااااااااااااااااااام به دوستاي عزيزم سلام دوستان به ننجون عزیزمون
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تازه یه تبلیغی رو دیشب دیدم آخرش میگفت با پودر نمیدونم چی لباسا عاشق میشن یه پیراهن با یه گل سرخ ، پودر ِ رو بغل کرده بود ماشینو پُر پوشک میکنم براش ماشینُ؟ شرطی نکنی بچه رو فقط توی ماشین شماره2 کنه
Andy & Shani - Dj
نوشته اصلی توسط pirana ماشینُ؟ شرطی نکنی بچه رو فقط توی ماشین شماره2 کنه دیوانه میگم حوصله ندارم هر روز برم بگیرم ، یه 100 بسته میگیرم واسه چند ماه کافیه
نوشته اصلی توسط pirana بچه چرا اینطوری میکنی تو؟ اصلا رکورد افتخار آمیزی نیست اهمیت خواب رو دست کم نگیر لطفا آره اینجام قلمبه شده بود خیلی هم افتخار داره! از امشب درستش میکنم
نوشته اصلی توسط pirana سلام صب بخیر
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن