نوشته اصلی توسط Shahin آقا من همه انرژیم رو قبلا صرف کردم! پدرم در اومد آخرش اصفهان قبولیدم! الان دیگه انرژی ندارم! فعلا رفتم ثبت نام اینترنتی رو انجام دادم نوید! درود... موفق باشی
tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 بره خدارو شکر کنه که بهش نامه دادم اگه طبق رمان عمل می کردم باید میرفتم تو مغازش درو قفل میکردم و .... صلوات تو نامه پیشنهاد بی شرمانه داده بودی؟؟؟؟
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط pirana درود... موفق باشی
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin تو نامه پیشنهاد بی شرمانه داده بودی؟؟؟؟ نه اون پیشنهاد بی شرمانه داد منم دست رد به کیونش زدم دیدم بزرگه قبول کردم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 نه اون پیشنهاد بی شرمانه داد منم دست رد به کیونش زدم دیدم بزرگه قبول کردم
نوشته اصلی توسط Shahin ولی خداییش استیلش بی رحمانه رو فرم بود لاکردا
نوشته اصلی توسط Rasool24 ولی خداییش استیلش بی رحمانه رو فرم بود لاکردا یه کاری نکن بیام نیشابورا!!!
نوشته اصلی توسط Shahin یه کاری نکن بیام نیشابورا!!! یکی از هم کلاسی های قدیمیم دیده بودش اولین حرفی زده بود گفته بود : عجب کیون رو فرمی داره
نوشته اصلی توسط Rasool24 یکی از هم کلاسی های قدیمیم دیده بودش اولین حرفی زده بود گفته بود : عجب کیون رو فرمی داره تازه انگیزتو از دادن نامه فهمیدم! ای شیطان!
نوشته اصلی توسط Rasool24 بره خدارو شکر کنه که بهش نامه دادم اگه طبق رمان عمل می کردم باید میرفتم تو مغازش درو قفل میکردم و .... صلوات احتمالا نویسنده داستان به اینجا که رسیده یاد یه سری خاطره افتاده باقی ـشُ ننوشته... خب بیچاره صاب کارش میاد با همسایه ها میگیرن گنگ بنگ ـت میکنن که
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن