نوشته اصلی توسط MaMaTiR بابا من گفتم دفاع دارم 2 روز پیش.. دیگه کسی سوالی نپرسید.. چی بگم بیا اینم شیرینیت قربونت خب خودت باس میومدی نتیجه رو میگفتی آخجون چه شیرین زنده باشی
azade, Malware, MaMaTiR, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana دانشگاهتونم فضای سبز با صفایی داشت؟ نه بابا به جون خودم یه گلدون هم زوری داشت! واااااای این دانشگاه صنعتی اصفهان کلی فضای سبز داره که هیچ! یه پارک جنگلی هم داره!!!!!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
azade, Malware, MaMaTiR, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin کلا میگم این جور نمره دادن نامردیه! تا الان که 20 تا از بچه ها دفاع کردن به کسی 20 ندادن
Malware, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Milad16+ آره خورد به داستان عمل زانوم و بعدش هم که دیگه الان نمیتونم زیاد سرپا وایسم پس این حمالی ای که میگی دقیقا چیه؟ میخوابی لنگا رو میدی بالا؟ زانوت چطوره؟ طبیعیِ که نمیتونی زیاد سرپا وایستی؟
Malware, MaMaTiR, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana خب خودت باس میومدی نتیجه رو میگفتی آخجون چه شیرین زنده باشی گفتم پاینده باشی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تا الان که 20 تا از بچه ها دفاع کردن به کسی 20 ندادن عند نامردن پس
Malware, MaMaTiR, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Shahin عند نامردن پس مهم نیست
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana پس این حمالی ای که میگی دقیقا چیه؟ میخوابی لنگا رو میدی بالا؟ زانوت چطوره؟ طبیعیِ که نمیتونی زیاد سرپا وایستی؟ پشت دستگاهم نقطه جوش میزنم قفس پرنده میسازیم البته اینم همش سرپام به معنی واقعی کلمه سرویس شدم سرپا که هیچ دیگه به سختی میتونم راه برم
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
azade, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR تا الان که 20 تا از بچه ها دفاع کردن به کسی 20 ندادن توانایی دفاعیت زیاد بوده بقیه طاقت نداشتن
نوشته اصلی توسط Milad16+ توانایی دفاعیت زیاد بوده بقیه طاقت نداشتن مثل لیورپول
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن