نوشته اصلی توسط Milad16+ هادی مگه قرار نبود بیای اراک پیش من ؟ هادی غلط میکنه بیاد هادی فقط پیش من میاد
Sina Rahnama, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 چه دستهای لطیفی داری جون میده با دستاهات بگیریش و با اون لبهای عسلیت بلیسیش هادی شب بیا پستو برات خاویار همراه پیتزا پپرونی،سالاد فصل + 6 نوع نوشیدنی گرفتم یه فیلم عاشقانه هم دورهم میبینیم ن من قول تورو نمیخورم سابقه ت خیلی درخشانه عزیزم اول خودتو ثابت کن غذاهارو برام بفرست بعد اگه دیدم قصد و قرضی نداشتی میام پیشت
.Ehsan, pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 هادی غلط میکنه بیاد هادی فقط پیش من میاد چقدر تشته اینجا خوابیده اگه دختر بودم چی کار میکردین رسول بپا از حول حلیم نیفتی تو دیگ
نوشته اصلی توسط 117 چشماتو اینجوری نکن واسه تو نمیفرستم همینم مونده عکسو بندازی تو گوشیت بری تو حموم اینجوری نباش همه جای ایران سرای من است حمام هم یکی از اون جاهاست من ببین عکس و شماره ام همه جا پخشه
ویرایش توسط Milik : 09-04-2015 در ساعت 08:32 PM
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 هادی غلط میکنه بیاد هادی فقط پیش من میاد با من هماهنگ کن
من با تو قهرم
با کی فهری ؟
فلیم سینمایی آواز قو
Milik, tandis_m
نوشته اصلی توسط 117 ن من قول تورو نمیخورم سابقه ت خیلی درخشانه عزیزم اول خودتو ثابت کن غذاهارو برام بفرست بعد اگه دیدم قصد و قرضی نداشتی میام پیشت دیر زود داره ولی سوخت سوز نداره این شتریه که رو همه خوابیده رو تو هم میخوابونمش تو خودتو نشون بده من بهترین رستورانهای فرانسوی میبرمت
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن