نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیر زود داره ولی سوخت سوز نداره این شتریه که رو همه خوابیده رو تو هم میخوابونمش تو خودتو نشون بده من بهترین رستورانهای فرانسوی میبرمت اعتماد به نفستم که بالاست انقد زود آتیشی نشو یهو دیدی ورق برگشت
Sina Rahnama
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 عکس منو ببینی از ترست شبها دیگه نمیتونی بخوابی بگو نمیفرستم دیگه بهانه نگیر هرطور میلته ولی تو گفتی بفرست من برات فرستادم
نوشته اصلی توسط 117 اعتماد به نفستم که بالاست انقد زود آتیشی نشو یهو دیدی ورق برگشت جونم بیا بغلم
Hadi, Sina Rahnama
نوشته اصلی توسط Rasool24 شرمنده دیگه از گلنار استفاده نمی کنم ! با شرکت داروگر به توافق رسیدم و قرارداد یک ساله امضا کردم ازین شرکتای ایرانی استفاده نکن کیفیت مطلوب نیست لذتم به آدم دست نمیده خارجی بگیر لذتشم بیشتره وقت کارم به چیزی فک نکن تمرکزت از بین نره
ویرایش توسط Hadi : 09-04-2015 در ساعت 09:11 PM
نوشته اصلی توسط 117 بگو نمیفرستم دیگه بهانه نگیر هرطور میلته ولی تو گفتی بفرست من برات فرستادم یه عکس که این حرفها نداره تو فیس تلگرام اینیستا عکسهام موجوده فقط امروز زیاد حال حوصله ندارم فردا یادم بنداز به روی چشم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 جونم بیا بغلم مرد گنده خجالت نمیکشه میگه بیا بغلم برو گم شو آشغال نیا پیش من به من نچسب ایییییییییش
ویرایش توسط Hadi : 09-04-2015 در ساعت 09:13 PM
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 یه عکس که این حرفها نداره تو فیس تلگرام اینیستا عکسهام موجوده فقط امروز زیاد حال حوصله ندارم فردا یادم بنداز به روی چشم
tandis_m
نوشته اصلی توسط Milad16+ ننه شما که عکس منو دیدی دیگه چرا من هر روز صبح به آیینه میگم آیینه آیینه کی من نازتره آیینه میگی هیشکی تو بهترینی عزيز دل خود شيفته مگه گفتم تو زشتي؟ نوشته اصلی توسط 117 قابل شمارو نداره عزیزم اراده کنی خاک میشم میرم زیر پاهات ای کاش دلمم خوش بود اما نیست عزيز دلي هادي جان اندكي صبر سحر نزديك است نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مادر جان شما شدی کارشناس این الدنگها عکس میدن تا تو تعریف کنی ازشون كارشناس كه نه ولي خدايي هر كدوم عكسشونو نشون دادن خوشگلن خدا براي پدر و مادراشون نگه داره پ.ن: چقدر پسر خوشگل تو اين تاپيك هستش جاي دخيا خالي
Hadi, pirana
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 عکس منو ببینی از ترست شبها دیگه نمیتونی بخوابی پس بي زحمت خودتو به من نشون نده آرشيومو خراب نكن
pirana
نوشته اصلی توسط Rasool24 عااااالی ! اگه كتاب" غرور و تعصب " اثر جين اوستين رو نخوندي بهت پيشنهاد ميكنم حتما بخون
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن