نوشته اصلی توسط Milad16+ بارها گفته بودی ترک ج-ق و گلنار کنی گفته بودی ترک ج-ق اما نگفتی کی کنی با این شرایط امکانش نیست ! شرمنده هموطنان عزیز
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 با این شرایط امکانش نیست ! شرمنده هموطنان عزیز بیا در آغوش شیطان ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
R A S O O L
نوشته اصلی توسط Milad16+ بیا در آغوش شیطان ... خانم پرستار چه بی رحمانه زیبا خواهد بود
نوشته اصلی توسط Rasool24 خانم پرستار چه بی رحمانه زیبا خواهد بود وای نگو ، نگو ، نگو دیگه از گذشته دیگه نمیخوام یادم بیاد چی به من گذشته
نوشته اصلی توسط Rasool24 یعنی هفته ی دیگه قراره من برم همچین جایی بستری بشم ؟؟؟ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کی گفته قرارِ بری vip؟
نوشته اصلی توسط Milad16+ وای نگو ، نگو ، نگو دیگه از گذشته دیگه نمیخوام یادم بیاد چی به من گذشته من پشت کردم به همه منشی ها , تا رو به خانم پرستار سجاده بندازم
نوشته اصلی توسط pirana کی گفته قرارِ بری vip؟ ما بیمه تکمیلی بانک هستیم هرجا عشقم بکشه میتونم برم
نوشته اصلی توسط Rasool24 من پشت کردم به همه منشی ها , تا رو به خانم پرستار سجاده بندازم من نمازم خانم پرستارا رو هر روز دیدن ...
نوشته اصلی توسط Milad16+ من نمازم خانم پرستارا رو هر روز دیدن ... ای جونم
نوشته اصلی توسط Rasool24 ما بیمه تکمیلی بانک هستیم هرجا عشقم بکشه میتونم برم خوش بگذره... امیدوارم سلامتیتُ بدست بیاری
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 10 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 10 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن