هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
عشقم
من به خودم افتخار می کنم
که تنهای تنها
در قلب تو خانه دارم
و شیرینی بوسه هایم
کام تلخت را
به رنگ عسل می کند
من به تو هم افتخار می کنم
که عاشق ترین مرد زمینی
و ستودنی ترین احساس را
در قلب مهربان و آسمانی ات
با زیباترین نگاه جای داده ای
من به تصمیمم افتخار می کنم
که تو را انتخاب کرده ام
و چقدر خوشبختم
که چون تویی را دارم
من صادقانه دوستت دارم
و عاشقت خواهم ماند
آقـــــا ...
میخواهـــــی از بانـــــوت عکس بگـیری ؟ نگو لبـــــخند بـزن
بگو دوستتـــــ دارم و ببـین لبخنـــــدش چقدر قشنگـــــتر میشـود.![]()
به چشمانت بگو نگاهم نکنند
بگو وقتی خیـره ات می شوم
سرشان به کار خودشان باشد !
نه که فکر کنی خجالت میکشم ، نه !
حواسم نیست ، دوباره عاشقت میشوم.....
سر به هوا نیستــــم...
امــــا همیشـــــه چشــــم به آسمان دارم
حال عجیبـــی ست دیدنِ
همان آسمان که
شاید تو
دقایقی پیش به آن نگاه کـــرده ای....
آﻣﺪﻡ ﺑﺎ ﺑﻮﺳﻪ ﺑﯿﺪﺍﺭﺵ ﮐﻨﻢ ﺭﻭﯾﻢ ﻧﺸﺪ
ﺍﺯ ﻫﻮﺍﯼِ ﻋﺸﻖ ﺳﺮﺷﺎﺭﺵ ﮐﻨﻢ ﺭﻭﯾﻢ ﻧﺸﺪ
ﺩﺭ ﺩﻟﻢ ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﭘﯿﺸﻪ ﯼِ ﭼﺸﻢ ﺗﻮﺍﻡ
ﺧــﻮﺍﺳﺘﻢ ﺁﻫﺴﺘﻪ ﺗﮑﺮﺍﺭﺵ ﮐﻨﻢ ﺭﻭﯾﻢ ﻧﺸﺪ
عشق و عاشقی و دپرسی فلان است ... با تشکر![]()
ازت بعيده بخدا احسان همچين پستايي يارو غلطاشو اون دوران كرده الان اومده افشاگري از اين و اون؟ من طرفدار هيچكدوم نيستما البته غير از صداشون ولي اين الان داره ميگه همه ....نن من خوبم اونم مصاحبه با روزنامه حال حاضر . انتظار داري چي بگه؟ از شاه تعريف كنه؟ اون هر غلطي كرد هر گوهي خورد خير سرش عنوان شاه مملكت رو يدك ميكشيد سيستمش هر ابتذالي داشتن طبيعي بود نبود ؟ قدر قدرت بودن بي دين و ايمان بودن حلال و حروم سرشون نميشد با سرنوشت دختراي مردم بازي ميكردن و سر از ناكجا آباد در مياوردن جووناي مردم همه اينا درست چه انتظاري از اون زمان داشتي تو ؟كه الان داره براورده ميشه يا شده؟
خيلي خنده داره و در عين حال ادمو بشدت عصبي ميكنه كه درست زماني دلت به اين افشا گريا خوشه كه دارن مملكت رو به تاراج ميبرن مادي و معنوي اونم تو ممكلت عسلامي اين درد داره يا اون ؟ گوگوش و داريوش با هم رابطه داشتن؟ داشته باشن چه دخلي داشت به مردم؟ كثافتكارياي اينا لو نميره نرفته؟ نشنيدي؟ چطور انقدر ساده ميگذري از وقايع اطرافت و بند ميكني به شر و ور يه آدم خود فروش سعيد كنگراني هم از همون قماش بود پس مسخره س كه بشينيم پاي حرفها و درد دلاش مردك اگه پدر نوش افرين دخترشو به 7 هزار تومن فروخت از نداري، الان دختر خودش با پاي خودش ميره براي عرضه كه يه مانتو بخره درد اينه نه خوابيدن گوگوش و داريوش با هم ... اون زمان ساۀواك بود الان فقط اسمش عوض شده همون سيستم با شدت و حدت بيشتري مشغول به فعاليته . ميليارد ميليارد داره از بودجه اين مملكت به تاراج ميره فقر بيداد ميكنه سن فساد و فحشا به 10 _ 12 سال رسيده اونوقت تو پست گذاشتي كه سعيد كنگراني از زمان شاه افشاگري كرده ؟ دمت گرم بابا
ویرایش توسط tandis_m : 09-07-2015 در ساعت 02:24 PM
"برق چشمانت" مرا ميگيرد و ول ميكند
^__^
يا به من رحمي بكن
يا اقتصادي فكر كن....!!![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)