نوشته اصلی توسط pirana اتفاقا منم همیشه با گرمـ*ـمه مشکل داشتم گر ممه یابی مشکلی ناید پدید
pirana
نوشته اصلی توسط MaMaTiR پول مقاله دادم 160 تومن.. خرید اینترنتی بود.. ایمیلو نزدم.. فیش رو نفرستاد.. حالا رفتم دانشگاه پولم رو بگیرم مدیر امور مالی میگه باید فیش داشته باشی اشکالی نداره یه تجربه 160تومنی شد واست که دیگه یادت نره ایمیل بزنی تورو خدا ببین به کیا 19.95 میدن اسی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خاک بر سرت مثلاً میخواد مشاوره هم بده ملت یارو بعد مشاوره راه خونشو گم میکنه اخه عوضیا نگفته بودن اینحوریه.. قرار بود گواهی رو که میبری پولو پخ کننناکسا به من رسید اینجوری شد با این حال گفت ی هماهنگی کن با اون همایش.. ی نامه بزنن با امضا.. فکس کن .. پول رو بعد 3.4 ماه میدیم
نوشته اصلی توسط pirana نه ولی لباس و پوتین خریدم نوید دفترچه فرستادی؟ اعزامت کیه؟ کدوم یگان؟
نوشته اصلی توسط pirana اشکالی نداره یه تجربه 160تومنی شد واست که دیگه یادت نره ایمیل بزنی تورو خدا ببین به کیا 19.95 میدن اسی از حلقومشون میکشم بیرون راه حل داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 این افراد خطرناکن واسه جامعه مردک فخر فروش درکیونی خور
نوید حجت اشرف زاده چطور بود البومش؟
نوشته اصلی توسط Peyman الکی الکی خودمو 10 روز بی سیستم کردم .... نوشته اصلی توسط ehsan1361 یوزر تو چی خونده میشه ؟ ماماتیر ؟ مِمِ تیر ؟ مَمَ تیر ؟ مُمُ تیر ؟ و اص کاری مَمِه تیر بنده نظرم به گزینه آخر نزدیکتر است نوشته اصلی توسط MaMaTiR اینارو باید از رسول بپرسی دیگه @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] رسول که داره رمان میخونه نوشته اصلی توسط Peyman شیطونه میگه سیستم مغازه رو پرت کنم وسط خیابون ... به اعصاب خودت مثلث باش
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مردک فخر فروش درکیونی خور حذفش کردم دوباره نقل بگیرم رو هوا زدی واسه همینه که میگم خطرناکی
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نوشته اصلی توسط MaMaTiR گر ممه یابی مشکلی ناید پدید ژووووووووووووون اسی ببین چه مشاوره هایی میده...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن