نوشته اصلی توسط Sina Rahnama خیلی ممنون مینا جان خواهش عزيزم
pirana
نوشته اصلی توسط tandis_m نه نديدم مگه چي بود؟ همین الان پاشو ببین یه تکرار داره ساعت 11... هنوز به اونجا نرسیده آخراش اومد ارزششُ داره پاشو شبکه نسیم بگیر
tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana همین الان پاشو ببین یه تکرار داره ساعت 11... هنوز به اونجا نرسیده آخراش اومد ارزششُ داره پاشو شبکه نسیم بگیر ما نميتونيم تو ماهواره شبكه نسيم رو بگيريم نميدونم چرا همه شبكه ها هستن الا نسيم سرچ هم ميكنيم ميگه سيگنال نداره
نوشته اصلی توسط tandis_m آخه ديشب فقط تو باهام احوالپرسي كردي شماره کارت میدم پول دکتر دارو بریز به حساب نامردی در وجودت نهادیدنه شده دیگه
pirana, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 دیشب این مرتیکه حداد عادل امده بود منم دیدم اونه تی وی خاموش کردم باع پس ندیدی جناب خان اومد چیا بهش گفت آخراشم رضا شفیعی جم اومد بخش کمدین... عالــــــــــــــــی بود
بلبل را دوست دارم نه برای قفس، بوسه را دوست دارم نه برای هوس... عشق را دوست دارم نه برای هرکس... تو را دوست دارم تا آخرین نفس...
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m حداد عادل؟ پس نويد چي ميگه رضا شفيعي جم؟ اصن ارتباطش با من چي بود؟ دیشب حداد امده بود منم خاموشش کردم مهمانها هم همه زوجهای تازه ازدواج کرده بودن
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 شماره کارت میدم پول دکتر دارو بریز به حساب نامردی در وجودت نهادیدنه شده دیگه خيلي بدجنسيييييييييييييييييي
نوشته اصلی توسط pirana باع پس ندیدی جناب خان اومد چیا بهش گفت آخراشم رضا شفیعی جم اومد بخش کمدین... عالــــــــــــــــی بود لينك بدين برم ببينم خب
نوشته اصلی توسط pirana باع پس ندیدی جناب خان اومد چیا بهش گفت آخراشم رضا شفیعی جم اومد بخش کمدین... عالــــــــــــــــی بود نه از این مردک متنفرم خان امد؟ ساعت چند تکرارش پخش میکنه؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن