نوشته اصلی توسط Hadi مگه بده دارم تنوع میارم تو تاپیک ..... خودم با دست خودم سوتی میدم بهونه دست شما اصن شادمون کردی روح امواتت شاد
azade, Hadi, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m راضيم ازت خب خدارو شکر
azade, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m مردم از خنده نويد خدا خفت كنه اگه یه روزی جدی جدی خفه شدم بدونید از دعای خیرِ مینا بوده
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana اصن شادمون کردی روح امواتت شاد جاي سينا خالي كه ازت درخواست يه شعر عاشقونه كنه
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana اصن شادمون کردی روح امواتت شاد قربانت دیگه تنها کاریه که از دستم برمیاد سوتی بدم شماها لذت ببرین
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط tandis_m جاي سينا خالي كه ازت درخواست يه شعر عاشقونه كنه آخ گفتی
azade, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana اگه یه روزی جدی جدی خفه شدم بدونید از دعای خیرِ مینا بوده اینو راست میگی واقعا
نوشته اصلی توسط Hadi قربانت دیگه تنها کاریه که از دستم برمیاد سوتی بدم شماها لذت ببرین الحق که آدم سوتینی هستی... بر وزن کمدین
Hadi, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط pirana اگه یه روزی جدی جدی خفه شدم بدونید از دعای خیرِ مینا بوده خدا نكنه ديوونه
azade, Hadi, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana آخ گفتی ياد هادي كاظمي افتادم تو شام ايراني به سام درخشاني گفت يه بوس بده نوشته اصلی توسط Hadi اینو راست میگی واقعا كوفت نوشته اصلی توسط pirana الحق که آدم سوتینی هستی... بر وزن کمدین ديوونه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن