دود کردم... دقیقا یه بی پدر مادری به ماشینمون اشاره کرد این بلا سرم اومد... توی 3روز
گذشت... ولی شرمندگیش میمونه واسم
ای بابا ، ای بابا ...
دشمنت شرمنده ، اینجور چیزا درست میشه مهم سلامتیه
حالا پاشو برو یه آبی به سر و کـــ.ونت بزن بعد برو کنار دماسنجتون شلوارتو بکش پایین یکم بخندیم فضا عوض شه
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
4 کاربر مقابل از rebasss عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
مشکلات این مملکت یکی دو تا نیست ، مشکل هم اینه که هر کسی فقط و فقط خودشو میبینه ، اگه خر خودشو از روی این پل لغزان رد کرد دیگه به فکر بقیه نیست و براش مهم نیست برگرده از اونور پل کمک کنه این پل لغزنده رو درست کنیم ...
همه میگن کار من راه بی افته مهم نیست دیگه چی میشه
اگه قرار باشه به فکر درست کردن این پل ملت بی افتن باید خیلی چیزها را از اول ساخت تا بشه به این فلاکت خانه کشور گفت
5 کاربر مقابل از Rasoulh111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
بی شوخی نیسان دیدی جلوش وانستا ترمز نداره لعنتی
جالب این بود که توی آیینه میدیدمش که ترمزش نمیگیره داره میاد... ولی خب راه فرار نداشتم ترافیک بود
خودتی
4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
یعنی کارتو راه نمیندازه؟به فیضل اکمل نمیرسونه تورو مثل قدیم؟
مرد حساب میگم اون زمان خودم توزیع کننده سی دی بودم در سطح مدارس و دانشگاه بعد بیام از رو سی دی خش دار بزنم ؟
نمیدونم چرا گیر دادم به این کلیپا اصلاً اهل آرشیو جمع کردن نیستم
4 کاربر مقابل از ehsan1361 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
من دیگر به حرفهای شما خواهر گرامی اعتمادی ندارم دیروز 45 بود چند دقیقه پیش17 الان 52 معلوم نیست فردا چندساله بشین در ضمن یه شام هم به بنده بدهکار هستین که انگار در فکر ادای این بدهیتون نیستین
5 کاربر مقابل از Rasoulh111 عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .
ای بابا ، ای بابا ...
دشمنت شرمنده ، اینجور چیزا درست میشه مهم سلامتیه
حالا پاشو برو یه آبی به سر و کـــ.ونت بزن بعد برو کنار دماسنجتون شلوارتو بکش پایین یکم بخندیم فضا عوض شه
4 کاربر مقابل از pirana عزیز به خاطر این پست مفید تشکر کرده اند .