بؤهه ر کوی دهرؤیـــــــــــى گویم له ترپه ی دهنگی پیـــته بؤیههه مووكاتی گولـــــــــم دلى من هه رچاوهریتــــــــه
ترجمه: هر جا كه ميري صداي پاتو ميشنوم به همين خاطر گلم كه دل من هميشه چشم انتظار توست
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] پسر دختر نما خوشگل
تو پیج مشکلات جنسی یکی سوال پرسیده :
سلام به همه من یه پسر ٢٦/٥ ساله هستم!! مشكل من خودارضاییه.. من حداقل روزى ٤ تا ٥ بار خود ارضایى میكنم .. دیگه كمر واسم نمونده!! سر كار چشام سیاهى میرن حالم بد میشه سرم گیج میره خواهشا راهنماییم كنید!! پیشاپیش ممنونم !!
اینم از جواب دوستان:
-- این 2 روزه آخر عمرتم بزن بره
-- بكن بندازش دووووور جنبه ی چیز داشتن نداری
-- لامذهب من روزی 4 5 بار نمیتونم بشاشم بم فشار میاد !!! تو چطوری روزی 4 5 بار ....
-- لامصب اینجوری كه تو می زنی كمر منم الان درد گرفت
-- داداش پایه ای اعزامت کنیم واسه مسابقه ... کشوری ؟
-- خسته نباشی دلاور خدا قوت پهلوان
-- تسمه تایمت پاره نشده ؟
-- این از اوناست که تا دستش به *یرش میخوره شیطون میگه دست به مهره حرکته
-- از رگبار در بیار بذار رو تک تیر انداز
-- زدن رو کنار نذار ادامه بده. فقط خودتو تقویت کن![]()
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دلگمه بدرن بنورنه په یه وه .. چن جره بزمار دایه لیه وه ..
ترجمه : اگر دلمو بشکافید وبهش نگاه کنید .. میبینید که چند میخ (استعاره از زخم) دلمو پاره کرده ...
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)