نوشته اصلی توسط MaMaTiR پس معلومه بازداشتگاه امشب مامورا دیدن خوب چیزیِ بچه ـم بردنش سلول انفرادی
azade, tandis_m
نوشته اصلی توسط MaMaTiR یعنی تو غیبش کردی با حرفت؟ مگه من گاندولف خاکستری ـم؟
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 حسین داره به دل من میخنده نظرم عوض شد فردا من زنم از تو میخوامفردا 10صبح جلو خونتونم مردک سوء استفاده چی نوشته اصلی توسط pirana مامورا دیدن خوب چیزیِ بچه ـم بردنش سلول انفرادی صبوری میکنه صابر
نوشته اصلی توسط pirana مگه من گاندولف خاکستری ـم؟ نه سائرونی
نوشته اصلی توسط MaMaTiR مردک سوء استفاده چی مینا قراره مادرزنم بشهداماد مادرزن باهم میایم باران پست میدیم
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 حسین داره به دل من میخنده نظرم عوض شد فردا من زنم از تو میخوامفردا 10صبح جلو خونتونم بنده خدا برو از عموی صابر بخواه دختر زیاد داره مجبورِ ردشون کنه ارزون حساب میکنه باهات
نوشته اصلی توسط pirana مگه من گاندولف خاکستری ـم؟ نوید چی زدی توهمت خیلی شدیده
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 مینا قراره مادرزنم بشهداماد مادرزن باهم میایم باران پست میدیم مینا بیا تکذیب کن
نوشته اصلی توسط pirana بنده خدا برو از عموی صابر بخواه دختر زیاد داره مجبورِ ردشون کنه ارزون حساب میکنه باهات من جنس دست دوم نمیخوامفقط باید مینا مادرزنم بشه
اینم کودکی حسین [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن