نوشته اصلی توسط tandis_m خدا آخر و عاقبت منو با تو بخير كنه نت و سيستم اي كوفت مامی کت شلوار بپوشم یا تیپ اسپورت بزنم بیام بزن سیستمو داغون کن زشته مادرزنم بیاد نت نوید این کوفت مامی به تو گفت وگرنه به من از گل نازکتر نمیگه
Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 اول این گ.د خودت هستیبعد شفاف سازیش کن اذربایجان غربی اون ا.غ هم خودتی ارومیه؟ یا شهر دیگه؟
Malware
نوشته اصلی توسط pirana اون ا.غ هم خودتی ارومیه؟ یا شهر دیگه؟ الدنگ ا.غ مخفف اذربایجان غربی هست نه شهر بغلیش
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 الدنگ ا.غ مخفف اذربایجان غربی هست نه شهر بغلیش تنگش کن کامل بنویس خب
Malware, P!nk Rose
نوشته اصلی توسط pirana تنگش کن کامل بنویس خب حسش نیست خستم میفهمی خستههههه
نوشته اصلی توسط pirana وقتی تو نیستی گم میشه آفتاب خاکستر میشه حریـــــــــر مهتاب ببین ای بانوی شرقی ای مثل گریه صمیمی همه هر چی دارم اینجاست، تو این خورجین قدیمی
eocn, Malware, pirana
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 حسش نیست خستم میفهمی خستههههه خسته (=فراخ) نباشی
نوشته اصلی توسط Snow White ببین ای بانوی شرقی ای مثل گریه صمیمی همه هر چی دارم اینجاست، تو این خورجین قدیمی یه مردی به سن من عاشق بشه با موهای جوگندمی روبروت چقدر فرق داره نگاهش به عشق تو رو میرسونه به هر آرزوت...
نوشته اصلی توسط pirana یه مردی به سن من عاشق بشه با موهای جوگندمی روبروت چقدر فرق داره نگاهش به عشق تو رو میرسونه به هر آرزوت... توی این خورجین کهنه شعر عاشقانه دارم برای تو و به اسمت یک کتاب ترانه دارم
نوشته اصلی توسط Snow White توی این خورجین کهنه شعر عاشقانه دارم برای تو و به اسمت یک کتاب ترانه دارم من از نگاه کلاغی که رفت فهمیدم... که سرنوشت درختان باغ من تبر است
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 11 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 11 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن