نوشته اصلی توسط Rasool24 اینو که گفتم یاد خانم داروخونه افتادم چشمای سبزش . نگاه مهربانش . لبخند ملیحش خانم داروخونه چه بی رحمانه زیبایی یه دفه برو ازش کـ*ـانـ*ـدوم بگیر اگه با همون نگاه مهربونش و لبخند ژکـ*ـوندش چشای سبزتُ درنیاورد
azade, mojtaba00222, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow بریز واسه خودت من گوشم از این حرفا پر حتما یه ربطی به خانوما داشته فک کنم ادمینش عاضاده هستش
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 مچمو گرفتی کصافط چرا چسبناکِ حالمو بهم زدی
azade, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana شاهکار ساخته ی آقای بینش پژوه و همسرش هست فکر نکنم یغما هم بتونه تحلیل درستی ارائه بده با دست درستش کردن من به این خواننده هایی که میگن ما 3-4 ساله درگیر گرفتن مجوز بودیم امید جهان رو معرفی میکنم خیلی راحت براشون مجوز میگیره تو کمتر از 3 ماه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط pirana یه دفه برو ازش کـ*ـانـ*ـدوم بگیر اگه با همون نگاه مهربونش و لبخند ژکـ*ـوندش چشای سبزتُ درنیاورد میخوای همین 1 درصد امیدمم با دستای خودم بسوزونم ؟
نوشته اصلی توسط pirana کصافط چرا چسبناکِ حالمو بهم زدی ببخشید آبگرمکنمون خرابه نشد غسل کنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 فک کنم ادمینش عاضاده هستش مگه سایت آشپزی رفته بودی که ادمینش آزاده بوده اونجا حتما یه خانم قد بلند با م-مه های 70 به بالا و اتوکشید و ردیف ادمینه
نوشته اصلی توسط MrCrow با دست درستش کردن من به این خواننده هایی که میگن ما 3-4 ساله درگیر گرفتن مجوز بودیم امید جهان رو معرفی میکنم خیلی راحت براشون مجوز میگیره تو کمتر از 3 ماه امید جهان = ستاره نو ظهور خاموش ناشدنی موسیقی پاپ ایران، ناجی بی بدیل صنعت موسیقی
نوشته اصلی توسط pirana امید جهان = ستاره نو ظهور خاموش ناشدنی موسیقی پاپ ایران، ناجی بی بدیل صنعت موسیقی دلاوری از خطه ی جنوب کشور
نوشته اصلی توسط Rasool24 میخوای همین 1 درصد امیدمم با دستای خودم بسوزونم ؟ خب یه بسته کـ*ـانـ*ـدوم بگیر دستت برو اونجا بگو ببخشید میشه روش استفاده اینو بهم نشون بدی کاتالوگ نداشت داخلش
azade, marshall, mojtaba00222, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن