نوشته اصلی توسط pirana اتفاقا حالا که بیدار شدی چند ساعت آخر خوابت میبره دوباره... من صبح بیدار بشم تا شب دیگه خوابم نمیبره ، تا ساعت 1 ، یعنی 12 هم بخوام بخوابم تا 1 باید فقط بچرخم
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
rebasss
نوشته اصلی توسط pirana حالا اگه یه روز عادی بود این ساعت تشنه نمیشدیما... اینا همه از برکات ماه مبارکِ من دهنم کف کرده رسما ... آخرش سر همین ماه رمضون معدمو به فنا میدم
نوشته اصلی توسط pirana بیــــــــــــا... شبیه روزه دارها نیست ....
نوشته اصلی توسط Peyman من صبح بیدار بشم تا شب دیگه خوابم نمیبره ، تا ساعت 1 ، یعنی 12 هم بخوام بخوابم تا 1 باید فقط بچرخم امروز فرق میکنه... فشار خونت که بیوفته از حال میری
نوشته اصلی توسط pirana امروز فرق میکنه... فشار خونت که بیوفته از حال میری روزهای معمولی شب شام که میخوردی فرداش تا ظهر اصلن میل به غذا نداشتی ، الان چجوریاست که سر صبح معده به صدا در اومده ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Peyman من دهنم کف کرده رسما ... آخرش سر همین ماه رمضون معدمو به فنا میدم من معده ـم به فنا هست... اما از برکات این ماه مبارک هیچیم نمیشه که روزه بگیرم نشد یه دفه این معده واسه ما عذر پزشکی دست و پا کنه ها...
نوشته اصلی توسط pirana من معده ـم به فنا هست... اما از برکات این ماه مبارک هیچیم نمیشه که روزه بگیرم نشد یه دفه این معده واسه ما عذر پزشکی دست و پا کنه ها... لامصی نگیری عذاب وجدان میگیری
نوشته اصلی توسط Peyman شبیه روزه دارها نیست .... وقتشه تاپیکُ دست و پا کنیم دیگه برو بزن اون تاپیک قشنگَ رو
نوشته اصلی توسط Peyman روزهای معمولی شب شام که میخوردی فرداش تا ظهر اصلن میل به غذا نداشتی ، الان چجوریاست که سر صبح معده به صدا در اومده ؟؟؟ هی من میگم برکات ماه مبارکِ حرف تو کله ـت نمیره که
نوشته اصلی توسط pirana وقتشه تاپیکُ دست و پا کنیم دیگه برو بزن اون تاپیک قشنگَ رو کدوم تاپیک ؟؟؟ بچه ها گناه دارن ... بذار با همون پروفایل کفایت کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن