نوشته اصلی توسط Rasool24 دوستان خواهشا یه نفرتون یه سوتی بده این قضیه ی پازل باند رو فراموش کنن اوهو... به همین خیال باش
rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MrCrow همیشه خسته از روزای برفی عشق پریشون شده ی دوحرفی برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه تو آخرش توجهی به خواهشم نمی کنی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MaSiHa امشب ساعت 9 ای بابا یادم نبود دعوت زن دایی ـمُ پذیرفتم... الان داییم نمیذاره ببینیم که
نوشته اصلی توسط Rasool24 برام مهم نیست که دیگه صدای قلبم چی میگه تو آخرش توجهی به خواهشم نمی کنی زیاد امید ندارم که از تپیدن قلبم گلی دوباره بروید
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 دوستان خواهشا یه نفرتون یه سوتی بده این قضیه ی پازل باند رو فراموش کنن مگه تو سوتي دادي ، سوتي من فراموش شد اينا همچين آدماي با استعدادين
pirana, R A S O O L, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana اوهو... به همین خیال باش فقط قول بدید به سایتای دیگه کشیده نشه
نوشته اصلی توسط tandis_m مگه تو سوتي دادي ، سوتي من فراموش شد اينا همچين آدماي با استعدادين جون من یه سوتی بده این قضیه ی منو فراموش کنن
نوشته اصلی توسط Rasool24 پیر استمارگر که میگن تویی پیر چــــــــــــــــی؟ اینم بزنید تنگ سیبیل خوشکلای پازل بندش
نوشته اصلی توسط Rasool24 فقط قول بدید به سایتای دیگه کشیده نشه میخواییم جهانیش کنیم
نوشته اصلی توسط Rasool24 فقط قول بدید به سایتای دیگه کشیده نشه شانس بياري جوكش در نياد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن