شعبان اشن چی گده؟!
!?Who Cares؟!
MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, sooheilii
نوشته اصلی توسط rebasss بعد در اولین فرصت رییس جمهوری از تساوی حقوق زنان و مردان در کشور صوبت میکنه ، جالبتر هم اینکه ، زنا هم جیغ و دست و هورای بلندتری هر بار سر میدن ...
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, rebasss, sooheilii
لعنت به این خودآزاد
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
Malware, mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط MrCrow بچه ها یه درد جدید به نام واریس هم به دردام اضافه شد به سلامتی...
نوشته اصلی توسط pirana فونت تمام سایت؟ نه بابا من از اوناش نیستم واااااااااااااااااااااااا اااااااااای... لعنت به این افکارشون اصن شدید حالم گرفته شد یس تمامش فدااا ، از ما که گذشت شماها بپایین دچار این چیزا نشین نوشته اصلی توسط MrCrow ک-ی-ر تو کار ک-ی-ر تو فوتبال بگیر آسوده بخواب بی درد و غصه فدا بشم دیگه واقعا شب بخیر
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, sooheilii
نوشته اصلی توسط rebasss فعلا که اونا دارن میرن رو مردم مملکتمون ؛ شماها مواظب باشین کثیف نشین ما که شدیم
نوشته اصلی توسط rebasss کلا پاهات مشکل داره ها ، ای بابا ... آرزومند سلامتیتم من دیگه برم بخوابم ، شبتون آروم خوب بخوابی
نوشته اصلی توسط rebasss فعلا که اونا دارن میرن رو مردم مملکتمون ؛ شماها مواظب باشین کثیف نشین ما که شدیم خطرش خیلی بالقوه ـس کاریشم نمیشه کرد
نوشته اصلی توسط pirana به سلامتی... تبریک به شما تبریک به خودم تبریک به همه
نوشته اصلی توسط rebasss یس تمامش فدااا ، از ما که گذشت شماها بپایین دچار این چیزا نشین دردت به جونم داداش خیلی ناراحت شدم...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن