نوشته اصلی توسط pirana بالاخره تلاش یا مراعات؟ اون دیگه به کمرِ خودت برمیگرده، اگه تونستی هر دو
!?Who Cares؟!
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط pirana ولی ما در سایه الطاف الهی او و تیمش را به خاله الکسیس تبدیل کرده آنها را گـ*ـاییـ*ـده نمودیم
نوشته اصلی توسط Malware دیگه اینو واسه چی بولد کردی؟! واسه اینکه معرفی کرده یعنی که این مدل تا حالا وجود نداشته و تازه سازِ نه که سری جدیدِ یه مدل موجود باشه
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold چه جوری باز میشه ؟ توضیح بده مهندس اصلا باز نمیشه مهندس فقط واسه چاپیدن بیشتر مردم و گرفتن مجوز برای پلاک شدن خودروِ دقیقا مثل سیستم ترمز ضد قفل که همون عمل نکنه خیلی بهترِ
نوشته اصلی توسط Malware تو هم بمون دمِ در، هر کدوم که مرخص شدن یه حوله بده دستشون قابل نداشت، دیگه با ویزیت مجانی از این بهتر گیرت نمیاد، بازم مشکلی بود بگو، کمکت میکنم نه دیگه من اول بلیط ـشونُ چک میکنم بعد میفرستم توی سالن نکبت انتظار داشتی هم مراعات تورو بکنم هم تلاش خودمُ هم ویزیت پرداخت بکنم؟
نوشته اصلی توسط Malware اون دیگه به کمرِ خودت برمیگرده، اگه تونستی هر دو پس از افطار بیا کمرُ بهت نشون بدم
نوشته اصلی توسط Malware ایران مهد دلیـــــــــــران
نوشته اصلی توسط pirana واسه اینکه معرفی کرده یعنی که این مدل تا حالا وجود نداشته و تازه سازِ نه که سری جدیدِ یه مدل موجود باشه سعی کن دلیل بولد کردن رو در آخر هر متن توضیح بدی!
نوشته اصلی توسط pirana نه دیگه من اول بلیط ـشونُ چک میکنم بعد میفرستم توی سالن نکبت انتظار داشتی هم مراعات تورو بکنم هم تلاش خودمُ هم ویزیت پرداخت بکنم؟ اصن مجانیه نیاز به بلیط نیس، تو همون دم در حوله تحویل بده کمتر بزن که توانشو داشته باشی
نوشته اصلی توسط pirana پس از افطار بیا کمرُ بهت نشون بدم نمیخوام، قبل افطار اگه میتونی نشون بده
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن