نوشته اصلی توسط Malware دیگه کم آوردی بی شوخی جنبه ـت فدایی داره
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware پس فک میکنی واسه چی 30 صفحه س که دارم میپیچونمت؟! فک میکنی کی داره کی رو شکار میکنه؟! زیر پتو معلوم میشه تو فقط با من بیا اون زیر
نوشته اصلی توسط pirana باشه من که میخوام قرمزت کنم توام سفید کن عزیزم مگه هنو باک.ره ای ؟! اگه هنوز باک.ره ای پس فقط بل.وجاب بده که قرمز نشیم.
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware میخوام در کنار تلاشت تمامِ سعیت رو هم بکنی تازه اینطوری گرم میشم که تو رو هم...
نوشته اصلی توسط Malware عزیزم مگه هنو باک.ره ای ؟! اگه هنوز باکره ای پس فقط بلوجاب بده که قرمز نشیم. آقا من باکـ*ـره... تو میخوای شیر بدی که منو سفید کنی؟ خب الان که مـ*ـمه بیشتر رو بورسِ جیگر گوشه چرا گل به خودی میزنی؟
نوشته اصلی توسط pirana نه احتمالا پسری به جذابیت تو تا حالا توی این سکانس ها حضور نداشته یه خورده جذابیتم فقط درازه؟! موردی نیس؟!
نوشته اصلی توسط Malware یه خورده جذابیتم فقط درازه؟! موردی نیس؟! نه همه پاهای کشیده ی سفید مِفید دوست دارن
نوشته اصلی توسط pirana باشه آهوی من تو جون بخواه (اشاره به آهو بازی کله شیری در کلیپ های سروش رضایی) ندیدم
نوشته اصلی توسط pirana عضلات دو سر باسـ*ـنتُ میگی قربونت برم؟ نه عضلات جلوی باس.نم رو میگم قربونت برم
نوشته اصلی توسط Malware ندیدم [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن