نوشته اصلی توسط Malware فامیلش آشناست، اینجا از خاندان چایچی ها زیاده. ولی نمیشناسم. با حرف قضیه رو حل کنیا به حرفای نوید هم گوش نکن نه گوشی منو جواب میده ، نه اس ام اس ، جا واسه حرف باقی میمونه عاخه ولی پول وازش بگیرم دهنشو صاف میکنم ، این پولو ازش بکشم بیرون باهاش کار دارم نوشته اصلی توسط pirana نه این نیست منم اول فکر کردم اینه چون دکل نفتی اینه... ولی توی خبر اومده دکل حفاری... از اینا اصل موضوع رو بچسب ...
هِمَــــتی کُــن با ایـن زردِ شُمــــالی . . .
Malware, pirana
دلم واسه بچگیام تنگ شده . . . . . . . . . شب تو پشه بند کنار دختر عمه هام میخوابیدم چشاتون درآد
.Ehsan., erfan1373g, Malware, marshall, MaSiHa, pirana, R A S O O L
نوشته اصلی توسط rebasss دلم واسه بچگیام تنگ شده . . . . . . . . . شب تو پشه بند کنار دختر عمه هام میخوابیدم چشاتون درآد آخه چرا انقدر من بیچارم ؟؟
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
Malware, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman میخوای من بیام توی پروفایلت یه کارایی بکنم ؟؟؟؟؟؟ نه عزیزم تو خیلی سفت یه کارایی میکنی
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط Malware فامیلش آشناست، اینجا از خاندان چایچی ها زیاده. ولی نمیشناسم. با حرف قضیه رو حل کنیا به حرفای نوید هم گوش نکن الان بیام برات؟ @جناب خان
نوشته اصلی توسط rebasss عیب نره ما که کردیم هم جایی رو نگرفتیم این کار بدون دعوا خاتمه پیدا بکن نیست برای همین من هیچوقت اولش بحث نمیکنم که انرژی ـم گرفته بشه واسه دعوا کم بیارم... از همون اول با تمام قوا دعوا میکنم
نوشته اصلی توسط Rasool24 آخه چرا انقدر من بیچارم ؟؟ با اون فامیلایی که تو داری همین که تو کارت عروسی اسم زنا رو بنویسن و بتونی اسم تمام زنای فامیلتون رو بلد باشی کلا آزادی حساب میشه
Malware, pirana, R A S O O L
نوشته اصلی توسط pirana برای همین من هیچوقت اولش بحث نمیکنم که انرژی ـم گرفته بشه واسه دعوا کم بیارم... از همون اول با تمام قوا دعوا میکنم من کلا بسیار به دموکراسی و مشکلات را با حرف زدن حل کردن معتقدم ؛ اما وقتی طرف حاضر نیست حرف بزنه دیگه مجبور میشی هر کاری بکنی
نوشته اصلی توسط rebasss با اون فامیلایی که تو داری همین که تو کارت عروسی اسم زنا رو بنویسن و بتونی اسم تمام زنای فامیلتون رو بلد باشی کلا آزادی حساب میشه یه دختر خاله داشتیم تو بچگی انگولکش میکردیم اونم چند ماه پیش ازدواج کرد
نوشته اصلی توسط rebasss نه گوشی منو جواب میده ، نه اس ام اس ، جا واسه حرف باقی میمونه عاخه ولی پول وازش بگیرم دهنشو صاف میکنم ، این پولو ازش بکشم بیرون باهاش کار دارم در اکثر مواقع جا واسه حرف هست پولو که گرفتی قدرتتو بهش نشون بده
!?Who Cares؟!
pirana, rebasss
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 7 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 7 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن