نوشته اصلی توسط Rasool24 خانم منشی از اون دوتا واجب تره خانم منشی ، آب ، نان
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
mojtaba00222, pirana, rebasss
نوشته اصلی توسط Hadi HM خانم منشی کیه دیگه ؟ خانم منشی یه دخمل خیییلی خوشگله که من عاشقش شدم واسش کادوی 30 هزار تومنی خریدم ولی آخرش هم حاضر نشد باهام دوس بشه خلاصه و مفید
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow خانم منشی ، آب ، نان خانم منشی , عطر 30 هزار تومنی , آب , نان
نوشته اصلی توسط Rasool24 نه باو این دیگه فرق داره 5 نفرن توی داروخونه 2 تا مرد 3 تا زن تکون بخورم کیونم میزارن اینقد صبر کن که خودش بیاد پا دخل بعد برو جلو بگو سلام ، لیدوکائین دارین ؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 خانم منشی یه دخمل خیییلی خوشگله که من عاشقش شدم واسش کادوی 30 هزار تومنی خریدم ولی آخرش هم حاضر نشد باهام دوس بشه خلاصه و مفید + نامه
نوشته اصلی توسط Rasool24 خانم منشی , عطر 30 هزار تومنی , آب , نان 30 تومن میدادی یه ج-نده میکردی راحت تر بودی
نوشته اصلی توسط penhold اینقد صبر کن که خودش بیاد پا دخل بعد برو جلو بگو سلام ، لیدوکائین دارین ؟ قسمت لوازم آرایشی بهداشتی کار می کنه اونش مهم نیست اتفاقا یه بار ازش تیغ و شامپو خریدم ازش
نوشته اصلی توسط Rasool24 قسمت لوازم آرایشی بهداشتی کار می کنه اونش مهم نیست اتفاقا یه بار ازش تیغ و شامپو خریدم ازش
نوشته اصلی توسط penhold + نامه با تشکر از تکمیل توضیحات من توسط دوست عزیزم
نوشته اصلی توسط Rasool24 قسمت لوازم آرایشی بهداشتی کار می کنه اونش مهم نیست اتفاقا یه بار ازش تیغ و شامپو خریدم ازش لیدوکائین بزن تو گوگل ببین مهمه یا نه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن