نوشته اصلی توسط Rasool24 نداری ؟؟ پس اون کیه با موهای افشون شبهای تابستون میاد رو پشت بوم دلبری تو از کجا موهاشو دیدی ؟؟؟ من این همه میگم این چادر گل گلیشو قشنگ بکشه سرش گوش نمیده که
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Peyman تو از کجا موهاشو دیدی ؟؟؟ من این همه میگم این چادر گل گلیشو قشنگ بکشه سرش گوش نمیده که باید بهش میگفتی چادر ننداز سرت جاش برگ یاس نازک پیچ امین الدوله بنداز
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط Peyman تو از کجا موهاشو دیدی ؟؟؟ من این همه میگم این چادر گل گلیشو قشنگ بکشه سرش گوش نمیده که اسم زلف و پرو پاچه که میشه اعتراف میکنی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط MrCrow باید بهش میگفتی چادر ننداز سرت جاش برگ یاس نازک پیچ امین الدوله بنداز تلفظشم برام سخت بود این چیزی که گفتی
نوشته اصلی توسط Peyman وایرلسش نیازم نمیشه ، کلا خاموشش کردم انتنشُ گل بگیر
Malware, mojtaba00222, rebasss
نوشته اصلی توسط Rasool24 اسم زلف و پرو پاچه که میشه اعتراف میکنی ازون آبی برای ما گرم نمیشه ، فقط بلده بیاد حیاطمونو کثیف کنه ... همون خانم منشی خوبه ...
نوشته اصلی توسط pirana انتنشُ گل بگیر در آنتنشو پلمپ کردم
نوشته اصلی توسط Peyman ازون آبی برای ما گرم نمیشه ، فقط بلده بیاد حیاطمونو کثیف کنه ... همون خانم منشی خوبه ... حیاطتون رو کثیف می کنه ؟؟؟ چطور ممکنه ؟؟
خانم منشی چه احمقانه زنده ام ، چه وحشیانه نیستی
نوشته اصلی توسط Peyman نو که اومد به بازار کهنه میشه دل آزار اصن اگه کهنه دل آزار نمیشد که نو به بازار نمیومد که
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن