نوشته اصلی توسط pirana نه قدیمیاش برو توی موضوعات آغاز شده ی من تاپیکشُ میبینی فکر کن شهرام شهره و گوگوشُ مینداخته بالا میبرده لاله زار دور دور بزار ببینم پیدا میکنم تاپیکو آهنگ دلکم دلبرکم داخل ماشین
نوشته اصلی توسط penhold استاد نصرالله واسه چشماش عینک دودی میزنه و عذرش موجهه و این کیون گشاد است که می ماند معین را دوست میدارم موفقیت اصلی از آن توست
Malware, rebasss
نوشته اصلی توسط penhold بزار ببینم پیدا میکنم تاپیکو آهنگ دلکم دلبرکم داخل ماشین اره بابا پیدا میکنی مگه من چندتا تاپیک دارم غلط نکنم جمعه ها مختص گوگوش بوده برای همین شهره میخونه: اون جمعه به جمعه سر و گوشش میجنبه
نوشته اصلی توسط pirana اره بابا پیدا میکنی مگه من چندتا تاپیک دارم غلط نکنم جمعه ها مختص گوگوش بوده برای همین شهره میخونه: اون جمعه به جمعه سر و گوشش میجنبه سهنه را دیدم ژیان ماشینی برای چپ نکردن بالاخره یه جمعه باید سهم گوگوش میذاشته کنار
نوشته اصلی توسط penhold سهنه را دیدم ژیان ماشینی برای چپ نکردن بالاخره یه جمعه باید سهم گوگوش میذاشته کنار تکنولوژی ای که در ساخت ژیان بکار رفته در ساخت شاتل بکار نرفته آره اونم توی قایق دور از ساحل
نوشته اصلی توسط pirana تکنولوژی ای که در ساخت ژیان بکار رفته در ساخت شاتل بکار نرفته آره اونم توی قایق دور از ساحل حالا وقتشه تا لامپتو روشن کنم
rebasss
نوشته اصلی توسط penhold حالا وقتشه تا لامپتو روشن کنم شانس اوردیم این قضیه رو شهره نمیدونسته وگرنه قر میداد و یه اهنگ واسش میداد بیرون
کلاهبرداری شهرام چی میگه الان تاپیکشُ دیدم
نوشته اصلی توسط pirana شانس اوردیم این قضیه رو شهره نمیدونسته وگرنه قر میداد و یه اهنگ واسش میداد بیرون اصن شهره میرفته لب ساحل ، نیومدی روز شد ، دیرزوم امروز شدو میخونده تا شهرام برگرده
نوید جان با اجازت من برم فعلاً یا حق
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن