نوشته اصلی توسط Rasool24 محسن چاوشی - پرنده ی غمگین بهار تو مرده دلت چقدر خوشه
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MrCrow بهار تو مرده دلت چقدر خوشه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
azade, MaMaTiR, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 هر روز عمرم از دیروز بدتره عمری که هرنفس بی غم نمیگذره
نوشته اصلی توسط MrCrow هر روز عمرم از دیروز بدتره عمری که هرنفس بی غم نمیگذره حتی به خوابم روز خوش ندیدم بپرس از این چشما که خواب کرده منتظر کدوم خوشی بمونم دنیا مگه چی داشت و رو نکرده
azade, MaMaTiR, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 حتی به خوابم روز خوش ندیدم بپرس از این چشما که خواب کرده منتظر کدوم خوشی بمونم دنیا مگه چی داشت و رو نکرده یادت باشه منتظر اونکه میگه دردتو میدونه نشی حرفاشو باور نکنی هر کی میاد نمک به زخمت میزنه
azade, moein, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, R A S O O L, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط MrCrow یادت باشه منتظر اونکه میگه دردتو میدونه نشی حرفاشو باور نکنی هر کی میاد نمک به زخمت میزنه ساده ی دل داده ی من گول نخوری دوباره دیوونه نشی
azade, mojtaba00222, P!nk Rose, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 ساده ی دل داده ی من گول نخوری دوباره دیوونه نشی خیال نمیکرد دلم که بیخیال من بشی اما تو بیخیالی و مهال مال من بشی
نوشته اصلی توسط MrCrow خیال نمیکرد دلم که بیخیال من بشی اما تو بیخیالی و مهال مال من بشی فکر نمی کردم که یه روز اینجوری تحقیر بشم
azade, mojtaba00222, pirana, rebasss, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 فکر نمی کردم که یه روز اینجوری تحقیر بشم دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست تو نشون من بده دل غمگین مگه هست
نوشته اصلی توسط MrCrow دلی غمگین تر از دل من هم مگه هست تو نشون من بده دل غمگین مگه هست بخون امشب تا منم بتونم گریه کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 6 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 6 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن