صابر هماهنگ کن میام پیشت بارون بیاد بارون ریز... با کاترینا هماهنگ نکنی
rebasss
نوشته اصلی توسط nice boy من یونیک مونیک سرم نمیشه یهو دیدی مال تو هم کپی کردم دیوث هرکاری بکنم اینم میکنه سریع رفتم آواتار عوض کردم اینم رفت عوض کرد راست میگه نوید اغین فقط خوراکش کپیه ......... اصلا اخطار کپی رایت رو به خاطر این آدم زشت و پلید زدن رو فیلما
نوشته اصلی توسط K A M R A N ریدی عوضش کن این چیه اول که دیدم فک کردم عکس ازرائیل گذاشتی من فکرم رفت سمت جن گیر خوب دقت کردم فهمیذم چیه میبینم که همشهری ما رو گذاشتی اواتار
نوشته اصلی توسط Hadi دیوث هرکاری بکنم اینم میکنه سریع رفتم آواتار عوض کردم اینم رفت عوض کرد راست میگه نوید اغین فقط خوراکش کپیه ......... اصلا اخطار کپی رایت رو به خاطر این آدم زشت و پلید زدن رو فیلما به تو چه دلم خواست زشت و پلید هم خودتی اییییشششش
چه بگویم نگفته هم پیداست/غم این دل مگر یکی و دو تاست...
نچ نچ نچ
نوشته اصلی توسط nice boy به تو چه دلم خواست زشت و پلید هم خودتی اییییشششش قربون اییییش گفتنت بشم ک.وس خوشگل من
نوشته اصلی توسط Hadi قربون اییییش گفتنت بشم ک.وس خوشگل من گم شو ک.وس خوشگله
بازم نچ نچ نچ
نوشته اصلی توسط K A M R A N ریدی عوضش کن این چیه اول که دیدم فک کردم عکس ازرائیل گذاشتی خخخخخخخ یه فکر دیگه ای دارم میگم کسی نیست 2 مین عکس ک.س بزنم ولی کسی لو نده ها فردا بن بشیم
نوشته اصلی توسط pirana من فکرم رفت سمت جن گیر خوب دقت کردم فهمیذم چیه میبینم که همشهری ما رو گذاشتی اواتار خیلی ارادت دارم خدمت این همشهری گل تون این همشهریتون خیلی اقاست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن