نوشته اصلی توسط pirana الان میخوای بگی با بیمه تکمیلی بانک اصل جنس ها هم باس بهت پا بدن؟ به نکته ی ظریفی اشاره کردی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
tandis_m
نوشته اصلی توسط 117 چقدر رک حرفتو زدی نوشته اصلی توسط 117 یعنی تو اگه میخواستی خبر مرگ یه نفرو بدی یه نفر دیگه م میکشتی با این خبر دادنت ادم باید با واقعیت زندگی روبرو بشه
Hadi, Malware, tandis_m
نوشته اصلی توسط Rasool24 علتش گفت مهم نیست ! درمانش مهمه که طول می کشه مگه میشه مهم نباشه آها فهمیدم علتش چیه ! روت نمیشه بگی میفهمم درکت میکنم سابقه ات با گلنار درخشانه چقدر بت گفتم انقد صنایع دستی کار نکن گوش نکردی گلنارو بردی تو حموم توهم زدی که واقعا گلناره
نوشته اصلی توسط Rasool24 خیلی ممنون از این کوه انرژی که به من تزریق کردی کوه مگه تزریق کردنیِ؟ شیاف انرژی هست اگه دوست داری تزریق کنم بهت
Malware
نوشته اصلی توسط 117 مگه میشه مهم نباشه آها فهمیدم علتش چیه ! روت نمیشه بگی میفهمم درکت میکنم سابقه ات با گلنار درخشانه چقدر بت گفتم انقد صنایع دستی کار نکن گوش نکردی گلنارو بردی تو حموم توهم زدی که واقعا گلناره یه چیزی تو همین حدودا
نوشته اصلی توسط Rasool24 به نکته ی ظریفی اشاره کردی اگه به جای پا با انگشت وسط روبرو شدی حتما بگو که ما از بیمه تکمیلی بانک استفاده نکنیم
نوشته اصلی توسط pirana کوه مگه تزریق کردنیِ؟ شیاف انرژی هست اگه دوست داری تزریق کنم بهت خیلی ممنون از لطف بی کرانت به خوبی با واقعیت کنار اومدم
Hadi
راستی دهن ساکنین مشهد سرویس ! امروز هرچی به چشمم خورد 85 بود ! حتی چند مورد 90 هم مشاهده شد
نوشته اصلی توسط Rasool24 خیلی ممنون از لطف بی کرانت به خوبی با واقعیت کنار اومدم خواهش میکنم عزیز... اونحا هم اگه رفتی با بیمه تکمیلی بانک تونستی رمز وای فای بگیری ازشون بیا نت در تمام مراحل درمان انرژی تزریق کنم بهت
نوشته اصلی توسط Rasool24 یه چیزی تو همین حدودا میگم الان داروی ترک گلنار دکتر تجویز نکرده ؟ لامصب نمیشه ترک هم کرد حالا خوبه کف پارت اینجوری شده منظورم اینه که اصل کاری صدمه ندیده بازم میتونی با شوق بیشتری به فعالیتت ادامه بدی
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن