زندگی یه مجموعه منظم از بی نظمی هاست...یه مجموعه معقول از بی عقلی ها...
تو بهترینی
بنیامین94
بهترین آلبوم سال
ببین کی گفتم
صد در صد بهترین آلبوم امسال میشه ممنون از شما که حداقل آدم امیدوار میشه که هنوز افرادی هستن که با اینکه طرفدار یه خواننده دیگه هستن ولی اینطوری نظرشونو بیان میکنن (البته من خودم طرفدار یگانه و چاووشی هم هستم و همینطور خیلی از خواننده های دیگه که در راس اونها شادمهر عقیلی )
اینم بگم به بقیه دوستان به نظرات و سلایق بقیه احترام بزاریم و با الفاظ و بد و زننده به خواننده های هم بی احترامی نکنیم چون بعد از اون صد در صد جوابی هم از طرفدار اون خواننده در مورد خودتون و خوانندتون میشنوید که اصلا خوشایند نیست
اگه کسی رو دوست نداریم فوقش گوش ندیم بریم خواننده مورد علاقه خودمون رو گوش بدیم یا نهایت بدون بی احترامی حرفمون رو بزنیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]![]()
تف به شرفت
یک سال نمیشه زنت مرده دختر هیجده ساله آوردی تو تیزرت آهنک شیش و هشت خوندی بعد میکی شخصا میمیرم تا جریحه دار بشن احساساتت تازه برنامه جدیدم داری واسش
من که میکم این بی شرف از مردن زنش خوشحالم شده یه جور انرژی و انکیزه شده واسش واسه تهیه این آلبوم گوزوژعر
تیزرش *شر بود (منهای دختره) . دریغ از اندکی تنوع و نوآوری![]()
چو تخته پاره بر موج رها رها رها من
عاغا ما نفهمیدیم... ینی واسه دخدره برنامه داره؟!!
برنامش داستان نشه!؟؟![]()
در حال حاضر 4 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 4 مهمان ها)