نوشته اصلی توسط free spirit خخخخخ فردا یوزر شما رو میزنم با نوعی دیگر یادش بخیر همسلولیم تو بودی غذات فقط زنجیر بود تو گوهت زنجیر بیرون میاوردن اصلا رفتی خاستگاری یکی از زنجیر ها دونفر اومدن به ملاقاتت یادت بود از ترس خودشونو خیس کرده بودن پا به فرار تو این سالن گذاشتن توام ریش زیادی گذاشته بودی داشتی وسط اون همه جمعیت قر میدادی
sadegh1
نوشته اصلی توسط Hadi دونفر اومدن به ملاقاتت یادت بود از ترس خودشونو خیس کرده بودن پا به فرار تو این سالن گذاشتم توام ریش زیادی گذاشته بودی داشتی وسط اون همه جمعیت قر میدادی آخ نگو نگو تو هم اون وسط داشتی کارای خاک بر سری با زنجیر میکردی بی تربیت فاحشه
نوشته اصلی توسط free spirit آخ نگو نگو تو هم اون وسط داشتی کارای خاک بر سری با زنجیر میکردی بی تربیت فاحشه یه روز یادت میاد من و تورو انداختن تو یه سوله کوچیک همدیگه رو گاییدیم مثل این وحشیا البته نه ازون لحاظ ها از این لحاظ چقدر زدیم تو سروکله همدیگه
نوشته اصلی توسط Hadi یه روز یادت میاد من و تورو انداختن تو یه سوله کوچیک همدیگه رو گاییدیم مثل این وحشیا البته نه ازون لحاظ ها از این لحاظ چقدر زدیم تو سروکله همدیگه اووووو یس... نگو نگو آخ آخ آخ آخ ولی از اون لحاظ تو به من نظر داشتی همین الان هم داری
ویرایش توسط sadegh1 : 07-01-2015 در ساعت 12:12 AM
نوشته اصلی توسط free spirit خخخخخ فردا یوزر شما رو میزنم با نوعی دیگر
نوشته اصلی توسط free spirit اووووو یس... نگو نگو آخ آخ آخ آخ ولی از اون لحاظ تو به من نظر داشتی همین الان هم داری
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 علیرضا این دیوث به من میگه ازدواج میکنی با من الان میگه روی من نظر داشتی دیوث ج.نده
نوشته اصلی توسط Hadi علیرضا این دیوث به من میگه ازدواج میکنی با من الان میگه روی من نظر داشتی دیوث ج.نده تو کف توهه اگه خواستین ازدواج کنین باید برین آمریکا چون دیگه آزاد شده
نوشته اصلی توسط Hadi علیرضا این دیوث به من میگه ازدواج میکنی با من الان میگه روی من نظر داشتی دیوث ج.نده خو من گفتم چون تو نظر داری بهم خودم زودتر پیشنهاد بدم چون تو روت نمیشه نوشته اصلی توسط AliReza_0111 تو کف توهه اگه خواستین ازدواج کنین باید برین آمریکا چون دیگه آزاد شده نه اون تو کف منه آمریکا چرا همینجا
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 تو کف توهه اگه خواستین ازدواج کنین باید برین آمریکا چون دیگه آزاد شده اون تو کف منه منم تو کف توام خوبه ؟
AliReza_0111, sadegh1
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
مشاهده قوانین انجمن